Starterscursus bridge in De Open Hof

26 juli 2010 om 00:00 Nieuws

EDE - Bridgeclub De Open Hof begint in de maand september een bridgecursus voor beginners, volgens de methode startersbridge van de Nederlands Bridge Bond.

,,Bridge is volgens de vele honderdduizenden beoefenaars in Nederland het leukste kaartspel. Je kunt het bovendien over de hele wereld beoefenen, want de spelregels zijn internationaal. Je kunt thuis spelen, maar er zijn ook toernooien, bridgevakanties en natuurlijk de bridgeclubs. Het succes van bridge wordt door de Nederlandse Bridge Bond verklaard uit het feit dat bridgen je verstand helder houdt en je veel sociale contacten door het bridgen krijgt. Nu denken veel mensen, dat bridge leren moeilijk is, maar met het nieuw ontwikkelde startersbridge, met aangepaste vereenvoudigde spelregels, kunt u na enkele lessen al spelen. Na een periode van ongeveer drie maanden beslissen deelnemers of zij de stap naar het 'echte' bridge maken'', aldus de organisator.

De cursus is iedere donderdag vanaf 16 september tot en met 23 december 2010 van 19:30 tot 22:30 uur in De Open Hof (Hoflaan 2, Ede). De kosten zijn 35 euro per persoon (lessen, boekje en oefen CD-rom inbegrepen). Meer informatie of opgeven? Bel met Nel Frumau 0318-635519 of mail: t.frumau@chello.nl .

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie