Van kruisboog tot dartball

28 juli 2010 om 00:00 Nieuws

De spelletjes waren in de schaduw hadden opgesteld. De ruim 55 deelnemertjes konden zich uitleven op spellen als kruisboogschieten, gatenkaas, dartball en het spiraalspel. Ook lag er een enorm springkussen klaar waarop de kinderen zich heerlijk uit konden leven. Koude limonade leste de dorst.

Spelletjespret brengt talent aan het licht EDE - De speeltuinmedewerkers van Sportservice Ede hebben woensdag weer een dag verzorgd voor de bezoekertjes van speeltuin De Drie Esssen. Die konden zich uitleven op een aantal spelletjes en zo uitvinden voor welk spel zij talent hebben. Enthousiast gingen de kinderen de uitdaging aan terwijl de zon garant stond voor nog een heerlijke zomerdag.

De kinderen werden uitgedaagd om de spelletjes zo goed mogelijk te spelen. Zij die het beste presteerden op een spel konden daar een diploma mee verdienen. Dat was een extra stimulans waardoor naast plezier, regelmatig ook diepe concentratie van de kinderhoofdjes af te lezen was. Liefst elf kinderen mochten een diploma in ontvangst nemen omdat zij de beste of één na beste waren bij een spel. De kinderen vonden de uitreiking heel leuk en spannend. Niet iedereen kan de beste zijn in een spel, dus was er ook nog een fair play cup, voor eerlijk spel, te verdienen. Mohammed Millet wist die in de wacht te slepen.

Woensdag 28 juli is er weer een themamiddag. De speeltuinmedewerkers bieden dan spelletjes van over de hele wereld aan. Op 4 augustus is er een mini playbackshow. Opgeven kan tot 30 juli bij Latif Dorafshan via 06-20263407. De serie vakantie thema-activiteiten wordt op woensdagmiddag 11 augustus afgesloten met een kleedjesmarkt (vanaf 13.30 uur).

u Info: Sportservice Ede medewerkers en Mahmut Cariboglu via 06-10841536.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie