Horeca touwtrektoernooi

28 juli 2010 om 00:00 Nieuws

EDE - De horecagelegenheden aan de Parkweg houden zaterdag 7 augustus weer het jaarlijkse Horeca Touwtrektoernooi, georganiseerd door de diverse horecagelegenheden.

Zoals altijd is de organisatie weer in handen van Cafe de Slok in de persoon van uitbater Jos Jacobsen. Uitgangspunt is wel degelijk om een goede prestatie neer te zetten, maar ook staan gezelligheid en sportiviteit hoog in het vaandel. Topteams als Café De Keizer uit Bennekom en Café Markzicht uit Ederveen zijn zoals altijd de favorieten waarbij De Keizer na vorig jaar de wisselbeker in het bezit heeft na drie keer de trofee gewonnen te hebben.

De organisatie hoopt weer voldoende teams te begroeten, waarbij inschrijving geen probleem hoeft te zijn. Deelname is namelijk geheel kostenloos. Teams mogen gemixed worden, dat wil zeggen minimaal 5 heren of minimaal 7 dames of een mix daarvan. Maximaal kunnen er 8 mensen in 1 team aan het touw hangen.

De organisatie bepaalt bij de wedstrijden de definitieve samenstelling om de onderlinge verhouding eerlijk te houden. Aanmelden kan telefonisch op tel. 0318-620300 of ter plekke bij aanvang.

Meer info via www.cafedeslok.nl . Aanvang van het toernooi is om 13.00 uur, maar de deelnemende teams worden verzocht een kwartiertje eerder aanwezig te zijn en zich te melden bij Cafe de Slok op de Parkweg 41.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie