Lasso werpen met 'spelletjes over de wereld' in Ede

30 juli 2010 om 00:00 Nieuws

EDE - Medewerkers van Sportservice Ede namen woensdag de bezoekers mee op een spelletjesreis over de wereld. Er werd genoten van spelletjes uit Zuid Korea, Amerika, Turkije, Iran en Afrika. Deze voor de kinderen nieuwe spelletjes werden met limonade en popcorn afgewisseld.

Lasso werpen, huizen bouwen, spelen of hinkelend je tegenstander omduwen en muziek maken op een echte djembé was een deel van het aanbod. Ook was er een spel waarbij je een doek voor je tegenstander weg moest pakken en terug moest rennen naar je plaats. Maar dan mocht je tegenstander je tikken en als dat lukte was je af.

De kinderen genoten volop van van deze nieuwe spelletjes. Toen de spelletjesmiddag al in volle gang was kwamen er nog deelnemertjes bij die op het geluid van de spelende kinderen afkwamen. Natuurlijk waren zij ook van harte welkom in de speeltuin.

Op woensdag 4 augustus is er nog een mini playback show. Kinderen doen dan hun favoriete artiest na. Helaas kun je je hiervoor niet meer opgeven. Maar komen kijken en de artiesten aanmoedigen kan natuurlijk wel.

Op 11 augustus is er een kleedjesmarkt. Dan kun je oude maar goede spulletjes verkopen. Je moet dan wel tussen 13.00 en 13.30 uur aanwezig zijn in de speeltuin als je iets wilt verkopen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met medewerkers van Sportservice Ede; Latif Dorafshan via 06 2026 3407 of met Mahmut Cariboglu via 06 1084 1536.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie