De Goudsberg nieuw decor ‘Bergrace Off the Road’

25 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

Een breedtesport activiteit waaraan iedereen kan deelnemen die in het bezit is van een mountainbike, een helm en beschikt over een goede conditie. Deelnemers kunnen kiezen uit drie wedstrijden: over 75 min. starttijd 13.00 uur, één van 105 min. starttijd 15.15 uur en één over 150 min. starttijd 09.30 uur. Het parcours is veelzijdig en uitdagend en bevat alle elementen die deze sport zo mooi maakt.

LUNTEREN - Op en rond de zandafgraving van de Goudsberg wordt zondag 5 september het mountainbike event ‘Bergrace Off the Road’ gehouden.

Het aantrekkelijke van dit event is dat toppers en recreanten allemaal tegelijk starten. Iedereen rijdt met een championship waarmee de prestatie nauwkeurig wordt vastgelegd en nadien is terug te vinden op www.bergrace.nl

De nummers 1 tot en met 10 ontvangen een leuk bedrag aan prijzengeld. Omdat het de laatste wedstrijd is uit een serie van vijf die meetelt voor de Holland MTB Cup, worden ook na elk onderdeel de eindwinnaars feestelijk gehuldigd.

De overige wedstrijden vonden dit jaar plaats in Wageningen, Oss, Arnhem en Oosterbeek. Het is leuk een keer mee te doen maar ook aantrekkelijk om te komen kijken.

In het midden van de zandafgraving is een ‘permanence’ ingericht waar het goed toeven is en de deelnemers meerdere keren voorbij en over de finish komen.

u www.bergraceofftheroad.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie