Visual Blind en Edes talent op Rockin’ Parkweg

25 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

EDE - Visual Blind is een van de tien talentvolle bands die zaterdag 28 augustus uit de speakers schalt tijdens Rockin’ Parkweg.

De Deventernaren van Visual Blind sluiten het concert in Rockcafé 545 af. De hardrockband, onlangs nog in de finale van een voorronde van de Gesel van Gelderland, timmert al jaren aan de weg met eigen stevige hardrocknummers. Na enkele wisselingen in de bezetting is de band onlangs met een nieuwe zangeres gaan optreden. De band is een must voor liefhebbers van onvervalste hardrock.

De Edese inbreng op Rockin’ Parkweg is groot. De jonge band Jack Butler laat zich in het schrijven van nummers beïnvloeden door uiteenlopende artiesten als John Lee Hooker en de White Stripes. Jack Butler trad onlangs nog succesvol op in jongerencentrum Peptalk.

Let’s Go Eskimo is een relatief nieuwe formatie uit Bennekom rond zanger Sander van Grootheest. De band heeft onlangs een demo gemaakt met stevige blues punk muziek die de oren, zoals ze zelf zeggen, doet klapperen. Punkrockformatie Reventies was in Ede al vaker met spetterende optredens te bewonderen. Een ambitieuze vijfkoppige formatie, die op het podium alle remmen losgooit en voor wie de stap naar grotere podia steeds dichterbij komt.

Andere bands die zaterdag hun opwachting maken zijn: Aperture, Cult Ellifex, Mandrake, Blackstroke, The Provoked.

Het open podiumconcert biedt een line-up met zeer gevarieerde rockstijlen. Rockin’ Parkweg is een initiatief van Welstede en Cultura in samenwerking met Rockcafé 545.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie