De Twigo spot met gebruiksaanwijzingen

25 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

De Twigo maakt korte metten met complexe handleidingen. De makers opereren vanaf 1 september vanuit een pand aan de Klinkenbergerweg in Ede. De Twigo is een creatie van Boomerweb, een bedrijf dat graag communicatiediensten vereenvoudigt. Want, zegt sales directeur Sander van den Brink: het is nog maar de vraag of het leven eenvoudiger is geworden met alle nieuwe communicatiemogelijkheden. ,,De vele afstandsbedieningen en losse apparaten in huis, met ieder een eigen gebruiksaanwijzing, zijn een bewijs van de overdaad. “

EDE - Gedoe met computers en ingewikkelde programma’s, veel ouderen gruwelen bij de gedachte.

De Twigo is een touchscreen met tien basisfuncties, waaronder e-mail, een videotheek, agenda, radio en de mogelijkheid tot het doen van bankzaken. Via de webshop kunnen gebruikers daaraan functies toevoegen, zoals beeldbellen en een bloeddrukmeter die uitslagen direct kan voorleggen aan de huisarts. Het basismodel kan eenvoudig worden uitgebreid met een buitencamera.

De slechts acht kilo zware Twigo is te koop als touchscreen, maar het is ook mogelijk om de software in te laten bouwen op bestaande computers. Kopers kunnen een abonnement afsluiten dat recht geeft op service en een e-mailadres. Het donkergrijze apparaat werkt op één stekker, een aparte internetaansluiting is niet nodig. Voor meer informatie: www.twigo.nl of info@twigo.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie