Modeshow van Sfeer en Meer is verhuisd

25 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

EDE - Restaurant Het Oude Politiebureau in Ede staat maandagavond 13 september geheel in het teken van de fashion, prosecco, DJ Sax, lekker eten en gezelligheid. Dan wordt daar namelijk, dit jaar voor het eerst, de modeshow van Sfeer en Meer gehouden.

,,Na acht succesvolle keren de modeshow te hebben gehouden in restaurant Pomphuis vonden we het tijd worden voor iets nieuws”, legt Lilyan van Sfeer en Meer uit. ,,Een geheel andere opzet van zowel de show als de invulling van de avond. De nieuwste mode en trends voor het najaar en de winter van 2010/2011 staan hierbij natuurlijk voorop maar daarnaast zijn lekker eten, goede muziek en gewoon het sociale netwerk bijhouden minstens zo belangrijk.”

,,Toen we op zoek gingen naar een goede locatie waar we in plaats van twee avonden in één avond tweehonderd gasten kwijt konden, kwamen we snel bij het Oude Politiebureau terecht”, gaat Lilyan verder. ,,Een uitzondering is dat het Oude Politiebureau deze avond zowel het restaurant als het tapasgedeelte exclusief voor ons beschikbaar stelt.”

,,Voor een bedrag van 39.95 euro (exclusief drank) bent u getuige van deze super trendy en modieuze avond. Bezoekers worden deze avond verwend met een heerlijk aangeefdiner (geen vaste zitplek) en op de superlange catwalk wordt de najaars- en wintercollectie geshowd door onze modellen die begeleid worden door een dj.”

Eén van de stromingen in de mode voor winter 2010/2011 is volgens Lilyan de minimalistische stijl. ,,Chique rokken en rechte of ingenieus gesneden jurkjes komen dit seizoen in gedekte kleuren als wit, crème, zwart, grijs en vooral ook donkerblauw, een kleur die deze winter steeds vaker aanwezig is. De look is simpel maar super chic. De rokken en jurken zijn vrij kort. Broeken zijn recht gesneden of vallen soepel en wijd.”

Vooral het contrast tussen de verschillende materialen en texturen maakt deze winter je look. ,,De laatste trends op het gebied van de haarmode wordt ook deze keer weer verzorgd door het team van Dorine’s haarstudio. Optiek Sloof laat ook deze keer weer zien wat je op het gebied van brillen en zonnebrillen niet mag missen. Kortom, wilt u getuige zijn van deze trendy, culinaire en modieuze avond? De kaarten zijn uitsluitend te koop bij Sfeer en Meer”, besluit Lilyan enthousiast.

Sfeer en Meer

Maandereind 42a

6711 AD EDE

0318-656424

www.sfeerenmeer-ede.nl

Foto:

,,Bij het Oude Politiebureau kunnen in één avond tweehonderd gasten terecht.”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie