Modebelevenis in hartje Ede

1 mei 2013 om 00:00 Ondernemend

,,Als eigenaresse van twee modezaken moet je wel houden van het vak. Als je alle dagen in de winkel staat is dat de plek waar je het meest aanwezig bent. Daarom probeer ik de dagelijkse dingen zo leuk mogelijk te maken”, aldus Jetty Oudekerk. ,,Mode is persoonlijk en dat is terug te vinden in de winkels. Het is belangrijk om te laten zien wie je bent en fashion kun je daarvoor gebruiken. Mode blijft boeien, omdat het nooit hetzelfde is.”

Jetty Oudekerk en Joyce Blokpoel bundelen krachten EDE - ,,Een modebelevenis voor mannen en vrouwen, op een unieke locatie in hartje Ede...”, zo omschrijft Jetty Oudekerk, eigenaresse van Bellise Mode en Eighty-Seven, de twee winkels aan het Oude Kerkplein.

Sinds kort is er een nieuwe samenwerking aangegaan met Joyce Blokpoel (bekend van Bella Donna - Ede). Jetty Oudekerk en Joyce Blokpoel kennen elkaar al jaren en na een aantal intensieve gesprekken hebben beide dames besloten de handen ineen te slaan. Op deze manier kunnen zij hun specifieke kennis delen en elkaar ondersteunen bij de werkzaamheden in de winkel. Jetty blijft het gezicht van Bellise Mode, terwijl Joyce de eerst verantwoordelijke persoon bij Eighty-Seven is.

,,Ondanks dat wij elkaar al geruime tijd kennen, is het toch altijd afwachten hoe zich dat zakelijk zal ontwikkelen. Tot op heden is het zeer verrassend hoe goed die samenwerking verloopt. Wij hebben los van elkaar onze zomercollecties ingekocht en sinds twee maanden zijn deze collecties samengevoegd bij Eighty-Seven. Dat deze collecties naadloos op elkaar aansluiten, qua kleur en stijl vind ik fantastisch”, aldus Jetty Oudekerk. Vorige week vond bij Eighty-Seven (of voor sommigen beter bekend als 87) voor de tweede keer een Hans Ubbink Event plaats. Hans Ubbink is een belangrijke Nederlandse modeontwerper van mannen en vrouwen collecties. Op deze dag werden er geselecteerde unieke items uit de collectie van Hans Ubbink verkocht, die normaal gesproken niet verkrijgbaar zijn. Deze items zijn voorzien van een handtekening van de meester zelf en zullen nog t/m donderdag 25 april bij Eighty-Seven in de winkel hangen. Een belangrijke uitspraak van Hans Ubbink is: ,,Het beste wat je kunt worden, is jezelf.”

Het kan de bezoekers van Ede-Centrum bijna niet zijn ontgaan: op deze mooie zonnige dag was het een bruisend spektakel bij Eighty-Seven. Onder het genot van een lekker glas prosecco en verfijnde smaakvolle hapjes hadden de gasten de ruimte om lekker bij te kletsen en tegelijkertijd de collectie te bekijken.

De merken die bij Eighty-Seven verkocht worden zijn: Gustav, B. by Bridget, By Ti-mo, Marc O’ Polo, Cast Iron, Eton, Boss Orange, Alan Red en 7 for all Mankind.

,,Een belangrijke inspiratiebron voor de inkoop is ‘mensen kijken’”, aldus Jetty Oudekerk. ,,Vaak is de inkoop al voor een deel bepaald in het hoofd, maar soms zie je zulke mooie dingen, die moet je wel toevoegen aan de collectie.”

De merken die bij Bellise Mode verkocht worden zijn: Airfield, Cambio, Penny Black, No Man’s Land, Juffrouw Jansen, Rosner, 2026, Josephine & Co, Indies, Eroke, Aldo Martin’s DNA en Oakwood.

Bellise Mode, Oude Kerkplein 5, Ede

Tel. 0318-618900; www.bellisemode.nl

Eighty-Seven, Grotestraat 87, Ede

Tel. 0318-628599; www.eighty-seven.nl

Foto:

Jetty Oudekerk (links) en Joyce Blokpoel.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie