Doelpunten: Aldo van Norel 1-0; Jelle Kroondijk 1-1; Aldo van Norel 2-1; Joachim Evertsen 2-2.

1 mei 2013 om 00:00 Voetbal

Harskamp en Vierhouten deelden deelden in de vierde klasse, de kelder van het zaterdagvoetbal, met een 2-2 gelijkspel de punten. ,,Of ik tevreden ben? Ja en nee. Ik begrijp dat dat wat tegenstrijdig klinkt. Maar als je in de slotfase met 2-1 voorkomt, moet je de winst verzilveren. Maar gezien het spelbeeld vooral in de tweede helft, niet onverdiend’, meende trainer Jan Willem Pol. De coach zag zijn elftal fanatiek starten. Vierhouten werd onder druk gezet,en de openingstreffer viel al in de eerste minuut. ,,Dat was een mooie opsteker. Robin de Waal speelde Aldo van Norel vrij die perfect de 1-0 scoorde”, had Pol gezien. In de eerste helft kregen beide ploegen kansen. ,,Bij ons stond Guido de Geit heel erg goed te keepen”, blikte Pol terug. In het tweede bedrijf was het Vierhouten dat het spel dicteerde. ,,De 1-1 viel niet onverwacht”, vervolgde Pol. Vierhouten liet mogelijkheden liggen. In de slotminuut was het Aldo van Norel die Harskamp op 2-1 zette. ,,Hij krulde de bal perfect in de hoek. Drie minuten in blessuretijd mocht Vierhouten een corner nemen. Die ging er uiteindelijk in ondanks goed verdedigingswerk.”