Kidsdag Hoekelum

1 mei 2013 om 00:00 Algemeen

OTTERLO - Lente-fair is de nieuwe naam voor de markt die zaterdag 11 mei wordt gehouden rondom de kerk van Otterlo.

Het is de bedoeling om dit jaarlijks te doen op de zaterdag na Hemelvaartsdag (indien mogelijk). Naast de snuffelmarkt zijn er nog andere dingen te doen zoals: spelletjes, workshop met bloemen, met medewerking van de jeugd, geweihangen (nieuw) en voor de inwendige mens wordt ook gezorgd.

De kerk is ook te bezichtigen terwijl het orgel wordt bespeeld. De opbrengst van deze dag is bestemd voor de kerk en Woord en Daad. ,,We beginnen om 9.30 uur en de markt duurt tot 15.30 uur. Voor het laatste kwartier zijn er ‘pak uw kans’ tassen te koop voor vijf euro. Die mogen mensen vullen met overgebleven spullen van de snuffelmarkt en met boeken’’, aldus de organisator.

EDE - De kerkenraad van de Nederlands Gereformeerde Kerk (NGK) in Ede heeft ds. A.W. Vos beroepen

Ds. A.W. (Ton) Vos is momenteel vanaf februari al op interim basis verbonden aan de NGK Ede. Dit verloopt tot volle tevredenheid en wordt als zegenrijk ervaren.

Eerder was hij predikant in Lisse en Heemstede, Kampen, Almere en Assen. De NGK Ede heeft de afgelopen decennia een forse groei doorgemaakt, en telt nu circa 1400 leden.

Sinds kort is de kerk begonnen om op een tweede locatie in Ede kerkdiensten te beleggen. Aan de kerk is ook ds. P.G. Sinia verbonden. Sinds het emeritaat van ds. G. de Lange in mei 2012 bestond er een predikantsvacature.

BENNEKOM - Kasteel Hoekelum is donderdag 2 mei toneel van de tweede Kidsdag. Een dag speciaal georganiseerd voor kinderen in een problematische thuissituatie. Kinderen die voor even de zorgen van de dag kunnen vergeten. Meer info: www.kidsdaghoekelum.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie