Bloemen ‘t Bungeltje nu in Ede

1 mei 2013 om 00:00 Algemeen

Zij zijn gespecialiseerd in bruidswerk, rouwwerk en zakelijke arrangementen. ,,Hiervoor kunt u contact opnemen via ede@bungeltje.nl of loop even binnen en vraag aan één van de medewerksters naar de mogelijkheden”, beveelt Marianne de la Rive Box aan. ,,Natuurlijk vindt u in Ede ook het weekboeket en de seizoensaanbiedingen, veelal van eigen kwekers. Het tulpenseizoen is vrijwel achter de rug, maar de pioenen staan te trappelen om boven de grond uit te komen om straks de stoep van de winkel te sieren, weten de eigenaren te melden.”

‘Op prachtige locatie in het centrum’ EDE - Bloemen ‘t Bungeltje is al bijna 40 jaar een begrip in Doetinchem. Velen weten de kleurige boeketten, opgemaakt glaswerk, planten en de wekelijkse ‘stoepacties’ te vinden. Dit succesvolle concept wilden de eigenaren Norbert en Marianne de la Rive Box ook graag naar Ede-Centrum brengen. In een pand tegenover de Albert Heijn bij Achterdoelen vonden zij een goede plek. Een prachtige locatie met veel glas waar de bloemen en planten goed tot uiting komen én vlakbij de parkeergarage met fietsenstalling.

,,Voor de trouwe bezoeker is er natuurlijk de klantenkaart, zodat u kunt sparen voor een korting bij een aankoop in ‘t Bungeltje. Een nieuw team van bloembindsters staat straks voor u klaar om een mooi boeket samen te stellen of u te adviseren bij het vinden van de juiste binnen- of buitenplant.

,,In het kader van de opening is de gehele maand mei het weekboeket van 7,99 voor 5 euro. Hiervoor vindt u elders in deze krant de kortingsbon.”

‘t Bungeltje

Achterdoelen 104

6711 AV Ede

Telefoon: 0318-616719

Email: info@bungeltje.nl

Website: www.bungeltje.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie