Doelpunten: Lennart Ploeg 0-1; Elroy Martens 1-1; Arjan van Omme 1-2; Paul van Prehn 2-2; Lennart Ploeg 2-3.

8 mei 2013 om 00:00 Voetbal

SDS’55 is de competitie als zevende geëindigd. De laatste wedstrijd werd bij EFC’58 met 2-3 gewonnen. ,,Het zat eindelijk eens een keer mee’’, bekende Edgar Meijer, die de vanwege trieste familieomstandigheden de afwezige Jan Fluit verving.

Nadat eerder bij dezelfde vereniging het tweede team van SDS kampioen was geworden, kon men na negen minuten opnieuw juichen na een doelpunt van Lennart Ploeg. Rond het half uur werd het gelijk. Jos van Harten moest aan de noodrem trekken. Elroy Martens verzilverde de strafschop. Op slag van rust werd ook aan de andere kant naar de stip gewezen. Lennart Ploeg werd gevloerd. Arjan van Omme voltrok het vonnis. Waar SDS in de eerste helft de beste ploeg was, waren de teams daarna meer aan elkaar gewaagd. EFC kwam halverwege de tweede helft op gelijke hoogte via Paul van Prehn. De Wekerommers zagen doelman Gerbert van Grootheest uitvallen. Grensrechter Bertus Oostindië nam zijn taak over. Hij zag in de slotminuut dat SDS opnieuw een strafschop kreeg. Nu werd Evert Bouw onderuit gehaald. Lennart Ploeg zorgde er voor dat SDS sinds 16 maart weer eens won: 2-3.