Doelpunten: Maurice Evers 1-0; Jordi Wijnhoven 2-0; Patrick van Norden 2-1; Gerwin Hoogendoorn 2-2; Martijn Tielemans 3-2.

8 mei 2013 om 00:00 Voetbal

Lunteren heeft de competitie afgesloten met een 3-2 nederlaag bij De Treffers. ,,Geen beste wedstrijd van onze kant’’, oordeelde Gert van Veller. Het bestuurslid technisch zaken had gezien dat Lunteren een half elftal spaarde voor de eerste confrontatie tegen Zeewolde van komende zaterdag. Rick Degenaar was geschorst, terwijl Jeroen Gaasbeek, Tonnie Otten, Mark van de Weerd, Johan Pater en Martijn Goor langs de kant werden gehouden. Ook trainer Amir Hashemi was vanwege werkzaamheden in het buitenland afwezig. ,,We begonnen slap’’, meende Van Veller. De Groesbeekse middenmoter kwam voor de rust op 1-0 en verdubbelde na de rust de score naar 2-0. Via een benutte strafschop van Patrick van Norden en een mooie treffer van Gerwin Hoogendoorn kwam Lunteren langszij. Kort daarna nam de thuisploeg opnieuw de leiding. Maar de kans op een beter resultaat werd Lunteren ontnomen. ,,De scheidsrechter besloot niet alleen een kwartier eerder te beginnen, maar floot ook 12 minuten voor tijd al af’’, merkte een verbaasde Van Veller op. ,,Zo’n wedstrijd kun je aan het einde van de competitie verwachten’’, aldus Van Veller.