Nieuwe huisstijl Ottink’s Autoservice

8 mei 2013 om 00:00 Ondernemend

Het bedrijf verhuisde begin 2000 naar de Kelvinstraat in Ede. Nu maakt het deel uit van de landelijk AD Autobedrijfgroep. Begonnen werd in Bennekom. ,,Dat was al in 1991. Daarna volgde de verplaatsing naar Ede. Nog geen moment spijt van gehad”, meent eigenaar Robert Ottink. Hij heeft drie monteurs in dienst. Zij lopen er in prettig aandoende bedrijfskleding bij. ,,Dat is de uitstraling van ons bedrijf. De eerste entree is vaak bepalend hoe een klant reageert. Ik wil nooit horen: ‘De afspraak is met Piet maar die is er nu even niet’. Dat kan niet dan neemt een collega het even over. Wij hechten aan vakmanschap en klantvriendelijkheid. Onze goed opgeleide en getrainde monteurs gaan geen opdracht uit de weg. Door hun jarenlange ervaring kunnen zij alle merken onderhanden nemen”, vervolgt Ottink.

Voordelige voorjaarsactie controle Airco systemen EDE - Een mooie website, een prettig aandoende huisstijl en een voorjaarsactie. Daarmee timmert Ottink’s Autoservice flink aan de weg.

Gebruikte auto’s in diverse prijsklassen zijn bij Ottink te koop. ,,De wens van de klant is daarin bepalend. We werken veel met zoekopdrachten. Men geeft wat voor soort auto word gezocht. Die betrekken we dan vanuit ons eigen netwerk en geven na onze goedkeuring daar volledige garantie op”, legt Robert Ottink uit. ,,Ook leveren we nieuwe auto’s van elk gewenst merk. Afgelopen jaar : Audi A6, Opel Corsa, VW Up. Toyota Prius Plug-in, Kia Picanto.”

Geïnteresseerd? Kom eens kijken. ,,Wij staan U graag te woord”, laat de eigenaar weten. In de werkplaats vinden alle voorkomende werkzaamheden plaats. Dat gaat van een grote APK-beurt tot het vervangen van banden of complexe elektronica storingen ,,Wij zijn een full service autobedrijf. Ook lease auto’s van de diverse leasemaatschappijen zijn welkom. Uw auto is onze zorg. Daar sta ik voor in”, meent Ottink. Wij geven 24 maanden internationale garantie op alle verrichte werkzaamheden. ,,Misschien uniek in autoland maar voor ons heel normaal. Wij hechten aan kwaliteit en dat mag een klant weten.”

,,Deze maanden staat een airco actie gepland. Airconditioning zorg overal en altijd voor een aangename koeling. Met een speciale airco machine wordt de airconditioning op vitale onderdelen gecontroleerd. Normaal vragen wij daarvoor 100 euro. Nu slechts 54,50 euro”, vervolgt Ottink. Hij wijst op de tien zekerheden bij zijn bedrijf. ,,De belangrijkste zijn: zorgeloos autorijden en het nakomen van de gemaakte afspraken.” Ottink is het liefst op de werkvloer zijn. ,,Ik heb het gevoel dat dit mijn ‘ding’ is en dat ik daar goed in ben. Belangrijk is verstand van auto’s en de prijzen hebben. De concurrentie op onze markt is groot. Dus moet je kunnen onderscheiden . Het is een prijzenkwestie waarin je moet bewegen. Ook wijs ik vaak op het onderhoud van een auto. Mensen rijden van APK tot APK. Verstandig is een auto periodiek te laten onderhouden om problemen te voorkomen. Klanten ontvangen vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Zo weten ze waar ze aan toe zijn, en zijn verrassingen achteraf zijn uitgesloten. Mocht er dan toch nog wat wat mis doen we er alles aan dat op een goede wijze op te lossen”, “, besluit de vakman.

Ottink’s Autoservice, Kelvinstraat 10 ,Ede, Tel. 0318-646300, www.ottink.nl

Foto:

Robert Ottink staat zijn klanten met raad en daad terzijde

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie