Nieuwe locatie voor Vermeer Wijnen in Ede

8 mei 2013 om 00:00 Ondernemend

EDE - Vermeer Wijnen is sinds begin april gevestigd aan de Amsterdamseweg 1 in Ede. De nieuwe locatie biedt nog meer ruimte voor een smakelijk en gevarieerd aanbod van wijnen in alle prijsklassen.

Eigenaar Niels Vermeer heeft plannen genoeg voor deze nieuwe locatie. ,,Het aanbieden van wijnproeverijen ín de winkel behoort binnenkort ook tot de mogelijkheden.”

Het wijnaanbod in de winkel van Vermeer Wijnen is groot en telt liefst tweehonderd soorten uit zeker 21 herkomstlanden. De kennis over wijnen heeft Vermeer opgedaan bij verschillende restaurants, tijdens opleidingen en met het bezoeken van diverse wijnhuizen en producenten. Naast een aanbod in de winkel, is het ook mogelijk om wijnen per fles of doos te bestellen via de webshop.

Het aanbod in de winkel en online is vrijwel gelijk, maar in de winkel speelt de beleving volgens de eigenaar een grotere rol. ,,Er zijn diverse proeverijen in de winkel en er staat altijd voldoende wijn geopend om een goede keuze te kunnen maken”, aldus Vermeer. ,,Bovendien kunnen wijnliefhebbers bij ons ook een proeverij boeken. Deze proeverijen verzorgen wij op een door de klant gewenste locatie, maar binnenkort ook in de winkel aan de Amsterdamseweg.”

Naast de verkoop van wijn aan particulieren en horeca, is het ook mogelijk om wijnen als relatiegeschenk te bestellen. Vermeer: ,,Wij verzorgen dit inmiddels al voor veel bedrijven en dat kan uiteraard het hele jaar door.” Veel wijnen uit de voorraad van Vermeer hebben volgens hem naam en faam. Zo behoort de zaak in Ede tot één van de betere verkopers van het Franse wijnhuis ‘Domaine du Tariquet’. ,,Een label waarvan de Sauvignon blanc onlangs nog door hét Duitse vakblad Weinwirstchaft is verkozen tot de beste witte wijn van heel Frankrijk. Ook in ‘De grote Hamersma’ staat een flink aantal wijnen dat worden aangeboden bij Vermeer Wijnen. Zo kreeg onder meer de ‘Herdade do Rocim Mariana Tinto’ onlangs nog een 8,5 als cijfer van de grote Hamersma, vertelt Vermeer.

Vermeer Wijnen aan de Amsterdamseweg is geopend op donderdag (10.00 tot 18.00 uur), vrijdag (10.00 tot 21.00 uur) en zaterdag (10.00 tot 18.00 uur). Meer info: www.vermeerwijnen.nl

Foto:

Het pand van Vermeer Wijnen aan de Amsterdamseweg in Ede.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie