@FinalewekenEde : Spelers bezorgen trainer Marco Rou nog een driepunter

2 mei 2013 om 00:00 Informatie

EDE - ,,Natuurlijk is de overwinning bij OVC'85 leuk. Met een driepunter sluit ik een mooie periode af bij een fijne club. KSV Fortissimo zal altijd in mijn herinnering blijven. Wat het mooiste was de afgelopen vier jaar? Dat grote incidenten achterwege zijn gebleven. Ik hecht aan discipline, maar op een menselijke manier. En daar hebben de spelers en staf zich goed in gevonden", blikte Fortissimo trainer Marco Rou terug.

Over de wedstrijd tegen het Oosterbeekse OVC '85 kon Rou kort zijn. ,,Een wedstrijd om des keizers baard. Het eerste uur ging nog wel. Maar nadat Fortissimo op een voorsprong kwam, was het over en uit. Het duel sleepte zich naar het einde", blikte Rou terug.

In het eerste uur kreeg Fortissimo meerdere kansen de score te openen. Maar het vizier stond bij een aantal spelers bepaald niet op scherp. Ook OVC '85 kreeg kansen. Tot tweemaal toe wist keeper Dennis van Bruxvoort op miraculeuze wijze zijn doel schoon te houden

,,Dat klopt. Het leek alsof niemand de gelijke spel wilde doorbreken. Gelukkig trof tweede elftal speler Stefan Zwirs wel doel. Zijn 0-1 betekende ook de eindstand", aldus Rou.

De trainer wist nog niet goed hoe hij voetbalseizoen moest inschalen. ,,Als ik terugkijk denk ik dat er meer in had gezeten. Maar over een hele competitie krijg je uiteindelijk wat je verdiend. Dat is een lange voetballoze periode. Daarna bij mijn nieuwe club aan de gang. Nu maar eens kijken of ik mij nog in het 5 mei feestgedruis meng. Of dat het rustig een avondje Studio Sport wordt. Dat ligt aan het thuisfront. Je bent niet overal baas over", grapt Rou tenslotte.

De afscheid nemende Marco Rou kreeg het cadeau wat hij verdiende: winst.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie