Hoogvliet start sportplaatjesactie

8 mei 2013 om 00:00 Algemeen

Voor de start van de actie was er door de bedrijfsleider van ieder Hoogvliet filiaal met de coördinator van de clubs een speciale kick-off activiteit bedacht en georganiseerd.

Reehorst’45 en DOK verzorgen kick-off EDE - Hoogvliet supermarkten heeft woensdag 24 april de grootste lokale sportplaatjesactie van Nederland afgetrapt. Bij deze actie, die in het teken staat van het 45-jarig bestaan van Hoogvliet, kunnen klanten plaatjes verzamelen van de leden van een plaatselijke sportvereniging. Daarbij is ieder Hoogvliet filiaal gekoppeld aan een of meerdere clubs. Voor iedere club is een prachtig en uniek clubverzamelalbum gemaakt, de plaatjes zijn verkrijgbaar tot en met 28 mei.

Dansuitvoering

Bij het Hoogvliet filiaal aan De Halte in Ede werd de start van de spaaractie ingeluid met een gymnastiek-en dansuitvoering door leden van DOK Ede en het schieten op een korf door jeugdleden van CKV Reehorst ‘45.

Aansluitend werden ballonnen opgelaten en mochten enkele jeugdleden van beide clubs een vergrote weergave van hun eigen sportplaatje in ontvangst nemen.

Er waren heel wat mensen van de clubs op af gekomen, onder wie natuurlijk veel jeugdige leden die stonden te trappelen om hun eigen plaatje en die van hun vriendjes en vriendinnetjes in bezit te kunnen krijgen. Het was dan ook enorm druk in en rondom de winkel gedurende de eerste dagen van de actie.

Sportplaatjes zijn tot en met 28 mei verkrijgbaar bij iedere 10 euro aan boodschappen en wekelijks bij een groot aantal actieproducten.

u Zie ook: www.edestad.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie