Shamajo-fair bij ‘s Heeren Loo

15 mei 2013 om 00:00 Regio

WEKEROM - De leden van wensstichting Shamajo houden woensdag 22 en donderdag 23 mei in samenwerking met ‘s Heeren Loo de jaarlijkse Shamajo-Fair.

,,Dit evenement organiseren wij voor mensen van jong tot oud, die vanaf de geboorte (meervoudig) gehandicapt zijn. Nu zijn zij de VIP’s van de fair. Dat betekent dat de attracties zoveel mogelijk zijn aangepast aan de handicaps. Op deze manier kan iedereen op zijn of haar eigen tempo intens genieten. Op onze evenementen komen de VIP’s altijd op de eerste plaats en draait alles om hen. Zo krijgen ze bij de attracties altijd voorrang’’, aldus een medewerker.

Zo is er een grote draaimolen die ook voor rolstoelgebruikers toegankelijk is. Verder zijn er minicars, een ouderwetse zwanenzweefmolen en een snelle rupsbaan. En er is een leuke kinderboerderij met grote en kleine dieren. Verder kunnen bezoekers genieten van oliebollen, suikerspinnen en frietjes.

Het geheel wordt opgeluisterd door een nostalgische muziekcarrousel. Ook is er een bootjesmolen en lopen er ponypaardjes rond. De VIP’s kunnen ook een rondje maken op de huifbedden. De ponypaardjes en de huifbedden zijn alleen toegankelijk voor VIP’s.

De fair?is op woensdag vanaf 11.00 uur?geopend. Om 12.00 uur vindt de feestelijke opening plaats door wethouder Gerrie Ligtelijn-Bruins. Tot 20.00 uur kunnen alle bezoekers genieten. Op donderdag openen de deuren vanaf 10.30 uur tot 15.00 uur op het terrein van ‘s Heeren Loo aan de Apeldoornseweg 60.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie