Tuinplantenruilbeurs

15 mei 2013 om 00:00 Algemeen

EDE - ‘Ben je een goede BMX-er en wil je graag je specialiteiten laten zien, kom dan op zaterdag 18 mei om 14.00 uur naar de Bettekamp in Ede. Dan is er een mini wedstrijd voor de beste BMX-ers’.

De initiatiefnemers stellen een eerste, tweede en derde prijs beschikbaar.

Deze wedstrijd is georganiseerd door BMX’er Kenny Bos in het kader van het buurtspel Thuis in de Buurt en ondersteund door het buurtcomité Zeeheldenbuurt.

Meer informatie op www.thuisindebuurt.net

EDE - Serviceclub Lions Ede houdt zaterdagavond 25 mei een benefietconcert in De Schuilplaats in Ede. Het concert wordt verzorgd door de Josti-band met medewerking van de Edese leraar Wouter Vink, die de finale haalde van The Voice of Holland. De opbrengst wordt ter beschikking gesteld aan de Voedselbank Ede. In de afgelopen tijd is het aantal aanmeldingen bij de Voedselbank stevig toegenomen en daarom is financiële steun meer dan welkom. Het concert begint om 20.00 uur en eindigt om 22.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar voor 19.95 euro per stuk.

EDE - Het is een gewoonte in Ede tweemaal per jaar een paranormale minibeurs te organiseren. Volgens de organisatie zijn steeds meer mensen op zoek naar antwoorden die te maken hebben met de vraag ‘is er meer tussen hemel en aarde? Hoe kan het dat ik dingen voel die ik niet kan verklaren en hoe komt het dat ik dingen weet of plaatsen herken waar ik nog nooit geweest ben?’

‘Zomaar wat vragen waar veel mensen mee rond lopen. Steeds meer ouders worden geconfronteerd met uitspraken van hun kinderen die in hun ogen niet helemaal normaal zijn maar voor de kinderen wel. Wat moet je daar nu mee en leeft mijn kind in een fantasie wereld of heeft het gelijk. Vandaar deze beurs, waar U terecht kunt met al Uw vragen’.

‘Vertrouwde mediums, paragnosten, kaartleggers, automatisch schrift, magnetiseren en voetzoolreflexologie zullen aanwezig zijn’. De Minibeurs vindt plaats in buurtcentrum De Velder aan de Munnikenhof 17 in Ede. De beurs is geopend van 19.00 uur tot 22.00 uur, entree 6 euro per persoon. Alle consulten zijn 5 euro per consult.

EDE - Op het Banckertplein wordt zaterdag 18 mei een tuinplantenruilbeurs/groenmarkt gehouden. Inmiddels is het voorjaar goed op gang gekomen, zijn de planten in de tuinen uitgelopen en staat het zaaigoed boven de grond.

‘Als u bij het onderhoud van uw tuin planten tegenkomt die u teveel heeft of liever niet meer in uw tuin ziet (geen onkruid natuurlijk!!) spit deze dan uit, wikkel ze in een krantje of een zet ze in een potje en kom naar het Banckertplein. U maakt iemand anders misschien heel gelukkig met uw stek en wellicht kunt u weer iets bemachtigen wat u nog niet in uw tuin heeft. Het is handig om even te vermelden om welke plant het gaat.

Ook zaaigoed is goed te ruilen! De tuinplantenruilbeurs start om 10.00 uur en duurt tot 12 uur. Het inbrengen van planten kan vanaf half 09.30 uur’.

u Meer informatie op www.thuisindebuurt.net.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie