Ludieke actie bij De Oude Hofstede

15 mei 2013 om 00:00 Algemeen

EDE - Kinderen kunnen op zaterdagochtend 25 mei vanaf 10 uur samen een grote ontbijttafel maken voor de geiten van Kinderboerderij de Oude Hofstede.

Groenten en fruit zijn aanwezig. Op een picknickbank gaan ze dat allemaal mooi uitstallen. En als de geiten dan om half elf uit de stal worden losgelaten, dan zal het wel een gekkenhuis worden. Want geiten hebben géén tafelmanieren!

Deze ludieke actie wordt georganiseerd vanwege het landelijke Kinderboerderijenweekend met als thema Voeding. Voeding is natuurlijk voor alle mensen en dieren van levensbelang. Voeren is op de Kinderboerderij een van de belangrijkste dagelijkse klussen, waar kinderen als het even kan graag bij helpen.

Ditmaal wordt het spectaculair: misschien dansen de geiten wel op tafel. Voor de bezoekers is er een kleine eetbare verrassing (zolang de voorraad strekt).

Tevens is er informatie over Fair Trade levensmiddelen en andere producten, want Ede is deze maand Fair Trade-gemeente geworden. Dus er is zaterdagochtend 25 mei weer wat te beleven op de Kinderboerderij!

Ontbijtjes voor de geitjes, zaterdag 25 mei vanaf 10.00 uur, Kinderboerderij de Oude Hofstede, Bovenbuurtweg 35, 6717 XA Ede.

: Meer info: www.deoudehofstede.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie