Otterlo stelt na zege op Prins Bernhard nacompetitie veilig

15 mei 2013 om 00:00 Sport

Hoewel de uitslag anders doet vermoeden, had Otterlo het lang zeker niet makkelijk. ,,Wij waren onrustig aan de bal en het spel was slordig’’, oordeelde Bart Schreuder over de eerste helft. ,,En Prins Bernhard gaf het zeker niet cadeau.’’

OTTERLO - Otterlo heeft zich geplaatst voor de nacompetitie. De 5-2 zege op Prins Bernhard was voldoende om de benodigde vierde plaats vast te houden.

Het tweede bedrijf was beter van Otterlo kant. Die daarbij geholpen werden door de 1-0 van Laurens Foekens. Daarop volgde de 2-0 van Yvo Bakker, die veel deed denken aan doelpunten van Arjen Robben. Vanaf de rechterkant, werd na binnen gedraaid, om de bal met links in de uiterste hoek te schieten. Michiel Broekhuizen deed ook een duit in het doelpuntenzakje door de 3-0 aan te tekenen.

Michel Bronkhorst verkleinde de achterstand door een strafschop raak te schieten. ,,Ik moet zeggen dat ik nog steeds niet rustig op de bank zat’’, bekende Schreuder. Maar een tweede doelpunt van Broekhuizen maakte aan alle spanning een einde. Bronkhorst strafte nog wel een onachtzaamheid in de Otterlose achterhoede af. Jasper Meijer bepaalde de eindstand op 5-2.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie