Nordsiek start vier webwinkels

22 mei 2013 om 00:00 Ondernemend

Nordsiek merkt dat het begint te lopen. ,,Maar het kost wel eerst heel veel tijd en energie om dat aan de man te brengen. Het moet nog veel meer bekend worden. Mensen moeten je weten te vinden en het vertrouwen krijgen in onze webwinkels”. www.lampenenarmaturen.nlhebben we voor de particulieren markt. Hier kan de consument losse (LED)lampen, buitenverlichting, hanglampen spotjes etc. bestellen voor in en om het huis tegen zeer concurrerende prijzen.Ook de zakelijke markt laat zich steeds meer via internet bedienen. Hiervoor hebben wij www.allebuitenverlichting.nl en www.allekantoorverlichting.nl. Hier kan de elektrotechnische installateur, hovenier, tuincentra etc. lampen en armaturen bestellen. Tevens bieden we voor deze webwinkels ook de nodige ondersteuning voor de klanten die dat wensen, onder andere door het maken van lichtplannen.

Verlichting, lampen en armaturen voor bedrijf en particulier EDE - Nordsiek is onlangs gestart met vier webwinkels waarmee hij verlichting, lampen en armaturen, te koop aanbied. Het adres www.lampenenarmaturen.nl is op de particulieren markt gericht. De andere websites www.allebuitenverlichting.nl, www.allekantoorverlichting.nl en www.altijdenergiebesparen.nl. zijn meer bedoeld voor de zakelijke markt. In 2000 is hij voor zichzelf begonnen en is vanaf 2009 in Ede gevestigd. Tegenwoordig zie je toch een verschuiving in de markt en merk je dat steeds meer mensen verlichting op internet zoeken en ook kopen. Het is voor de klant gemakkelijk vergelijken en bestellen. De hoogste tijd dus om ook op deze markt in te gaan spelen.

www.altijdenergiebesparen.nl hebben we samen met Chris Bennemeer van LightSale en is ook specifiek voor de zakelijke markt in het leven geroepen. Deze website/winkel is bedoeld om mensen te adviseren hoe en met welke aanpassingen zij energie en dus ook kosten kunnen besparen. Iedereen is daar mee bezig op dit moment, maar vaak weten de klanten niet precies welke mogelijkheden er zijn. Dit kunnen we eventueel ook vrijblijvend tijdens een afspraak ter plaatse samen met de klant bekijken. Bij verlichting komt meer kijken dan je denkt. Het is altijd een sluitpost, stelt Nordsiek. ,,Bij de opening van een kantoor of een winkel wordt de verlichting vaak vergeten. Er worden dan met de groots mogelijke spoed een paar simpele armaturen gekocht en opgehangen. Dan hoor je ‘hè, er is eigenlijk weinig licht, het verbruikt veel te veel energie’. Dan pas gaan de meeste mensen nadenken. Dan kost het pas geld. Als je van tevoren goed nadenkt over de mogelijkheden kun je het gunstig, smaakvol en energiezuinig inrichten. Uiteraard bieden we bij al onze webwinkels de ondersteuning die de klant wenst. Tevens hebben we ook een montageservice die, uiteraard tegen betaling, de lampen en of armaturen bij u komt plaatsen”.

Moet u lampen vervangen of heeft u een ander of nieuw armatuur nodig voor binnen of buiten? Of wilt u bekijken welke mogelijkheden u heeft om energie besparen? Kom eens webwinkelen op één van onze webwinkels. Bij ons kunt u gemakkelijk online verlichting, lampen en armaturen bestellen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie