FC Jeugd komt doelpunt tekort na inhaalrace bij SCP in Puijflijk

22 mei 2013 om 00:00 Sport

Hij wist dat SCP op eigen veld een stuk minder is dan in uitwedstrijden.,,Daarnaast hadden we niets te verliezen. Ik heb mijn ploeg vanaf het begin opdracht gegeven ‘alles of niets’ te spelen. Dan heb je ook wat geluk nodig.” Dat ontbrak de Edenaren in de beginfase. ,,Hicham Largo werd in het strafschopgebied neergelegd. De scheidsrechter durfde de strafschop niet te geven. Daarna hebben we zeker drie keer de paal geraakt”, had de trainer genoteerd. Met nog een minuut te spelen kreeg FC Jeugd wel een strafschop. ,,Youness Lahnine werd gevloerd”, aldus Al Mohsinawi. Routinier Ali Öztürk scoorde: 0-1.

EDE - FC Jeugd was dicht bij een regelrechte sensatie. Bij SCP in Puijflijk werd een zeer verdiende 0-3 zege behaald. ,,Wel de complimenten, niet de volgende ronde. De 0-4 thuis nederlaag kon net niet worden goed gemaakt. Maar wat waren we er dicht bij”, opende FC Jeugd trainer Habib al Mohsinawi.

In het tweede bedrijf was er slechts één ploeg die voetbalde: FC Jeugd. Dat werd al binnen vijf minuten beloond. Erdal Senyer scoorde twee keer: 0-3. ,,Het bleef bloedstollend spannend, maar de 0-4 wilde er niet in. Ik ben trots op mijn ploeg”, besloot Habib al Mohsinawi.