Bertelink wint in Tiel

22 mei 2013 om 00:00 Sport

EDE - Sportservice Ede houdt, tijdens de eerste week van de zomervakantie, van maandag 22 t/m vrijdag 26 juli, een Zomersportweek op Sportpark Peppelensteeg voor jeugd van 6 t/m 12 jaar. Elke dag wordt van 09.30 uur ‘s morgens tot 16.00 uur ‘s middags een afwisselend sport- en spelprogramma aangeboden. Voor deelname is inschrijving vooraf noodzakelijk en dat kan vanaf vandaag.

Het programma van de Zomersportweek loopt dagelijks van 09.30 uur tot 16.00. Tussendoor wordt een pauze gehouden in Sportcafé de Peppel waarbij de jeugd de zelf meegenomen lunch nuttigt en even bij kan komen van alle actieve sporten. Tijdens de pauze bestaat ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een spelletje te spelen of filmpjes te kijken.

De jeugd kan rekenen op een gevarieerd programma. Diverse sportverenigingen komen clinics verzorgen, er worden spellen gespeeld en één middag is Zwembad de Peppel plaats van sport, spel en vertier. De laatste dag, vrijdagmiddag van 15.15-16.00 uur, worden familie en vrienden uitgenodigd om een voorstelling te bekijken, waarbij de deelnemers laten zien wat ze deze week geleerd hebben.

De kosten voor de Zomersportweek bedragen 30 euro per deelnemer voor de hele week. Dit is inclusief zwembadtoegang en natuurlijk alle andere activiteiten. Ook krijgen de deelnemers dagelijks de hele dag tussendoor ranja of water en een (gezond) tussendoortje. De sportweek is geschikt voor alle kinderen die van sport en spel houden. In verband met een zwemmiddag deze week is het wel een vereiste dat de deelnemers in bezit zijn van zwemdiploma A.

Er is plaats voor maximaal 90 deelnemers en inschrijven vooraf is noodzakelijk. Wie zich opgeeft doet dat voor de hele week. Inschrijven kan alleen op het kantoor van Sportservice Ede aan de Stationsweg 109 in Ede, of bij de receptie van Zwembad de Peppel aan de Peppelensteeg 17 in Ede. Bij inschrijving dient het inschrijfgeld direct te worden betaald.

Meer informatie is te vinden op www.sportservice-ede.nl of neem contact op met buurtsportcoach Annelies van Gelder via 06 - 52 67 78 93, of via a.vangelder@sportservice-ede.nl

EDE - In Tiel werden maandag de districtskampioenschappen wielrennen Midden-Nederland gehouden. Door het snelle parcours werden alle wedstrijden in de sprint beslist. Van WV Ede werden Remco Bertelink eerste bij de Amateurs en Adrie Frijters derde bij de Masters 40+. Bij de Masters 30+ eindigde Albert Jan Zielman als zesde.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie