Dorpsraad Bennekom

22 mei 2013 om 00:00 Algemeen

EDE - De Edese basketbalclub BCE’78 houdt zaterdag 25 mei het jaarlijkse mixtoernooi voor jong en oud. Iedereen die mee wil doen of kennis wil maken met deze leuke sport is welkom.

Het toernooi vindt plaats van 11.15 tot 17.15 uur in sporthal De Peppel. De kosten bedragen 5 euro per persoon, te betalen op de toernooidag.

Schrijf nu METEEN in en stuur je naam, geboortedatum en telefoonnummer per email naar mixtoernooibce@hotmail.com

u www.bce-78.nl

EDE - Sportservice Ede sluit aan bij het KNVB straatvoetbaltoernooi dat elk jaar in verschillende gemeentes wordt georganiseerd. In de laatste weken van mei worden in een drietal regio’s in de gemeente Ede de voorrondes van het KNVB straatvoetbaltoernooi gehouden. In Veldhuizen, Oud-Zuid en Harskamp strijden jongens en meisjes van de E- en D-pupillen om een plaats in de gemeentelijke finale. Die finale wordt gespeeld op vrijdag 31 mei op het Marktplein in het centrum van Ede.

Aan het toernooi mag iedereen van 9 t/m 12 jaar deelnemen waarbij er wordt gespeeld in twee leeftijdscategorieën: E- & D jeugd. De E-pupillen zijn jongens en meisjes van 9/10 jaar, geboren op of na 2002 t/m 31/12/2003. De D-pupillen zijn jongens en meisjes van 11/12 jaar, geboren op of na 1/1/2000 t/m 31/12/2001.

De voorrondes worden vrijdag 17 en 24 mei op drie verschillende locaties in de gemeente Ede tegelijkertijd gespeeld (uitzondering Harskamp). Een team bestaat uit minimaal vier personen, met daarnaast eventueel nog één reservespeler. Een begeleider van 18+ is verplicht.

In Veldhuizen is de voorronde op het voetbalveldje aan de Slotlaan (achter Langenhorstflat). In Oud-Zuid is dit de Van de Hagenstraat. De voorronde in Harskamp wordt gespeeld bij de parkeerplaats van de molen.

In elke categorie plaatsen de twee beste teams van een voorronde zich voor de finale op vrijdag 31 mei op het Marktplein in het centrum van Ede. Daar wordt bepaald welk team en welke wijk zich kampioen mag noemen van het KNVB straatvoetbaltoernooi te Ede. De winnaars gaan door naar de District finale in Arnhem op zaterdag 8 juni waarbij het zich kan plaatsen voor de landelijke finale van het KNVB straatvoetbal in Amsterdam.

Jeugd die mee wil doen kan zich als team aanmelden. Een team bestaat uit minimaal vier personen, met daarnaast eventueel nog één reservespeler. Aanwezigheid van een volwassen begeleider (18+) per team is noodzakelijk. Via de site van Sportservice Ede is te zien voor welke regio het team in aanmerking komt met de desbetreffende informatie.

Meer informatie: Sjonnie Maasdam: 06-10 84 15 36 of s.maasdam@sportservice-ede.nl

BENNEKOM - Het bestuur van de Dorpsraad Bennekom nodigt belangstellenden uit voor een Openbare Dorpsraadvergadering op woensdagavond 29 mei.

Tijdens deze bijeenkomst wil de raad aanwezigen onder meer informeren over de ontwikkelingen rondom de Parklaan, de snelfietsroute, de mogelijke verplaatsing van de markt, de vervanging van de riolering, het bomenplan, de nieuwe Infogids 2013-2014 en de toename van het aantal inbraken in Bennekom.

De Brink: Vanaf 19.45 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie