DVO zwaait tegen Mid Fryslân speler Ivan Roozenbeek uit

29 mei 2013 om 00:00 Sport

,,Welke club het gaat worden, is nog niet bekend’’, licht Evert Houtriet toe. ,,Daarnaast speelde het ook een rol dat hij in de zaal niet altijd meer een basisspeler was.’’ Hoewel Roozenbeek een ‘uitzwaaiwissel’ kreeg, was hij zaterdag met zes doelpunten topscorer aan Bennekomse kant. ,,Het is eigenlijk nooit geen wedstrijd geweest’’, keek de Wageningse trainer/coach terug. ,,Binnen vier minuten was het al 5-0. We hebben er een leuke wedstrijd voor het publiek van gemaakt. De tegenstander had zich vorig week veilig gespeeld. Dus ook voor hen stond er niets meer op het spel. We hoopten op 30 doelpunten. Dat is niet gelukt. Maar verder hebben we gedaan wat we moesten doen. Het was een walk-over.’’

BENNEKOM - Bennekom vermorzelde in haar laatste thuiswedstrijd Mid Fryslân met liefst 29-12. Daarnaast werd de vertrekkende Ivan Roozenbeek uitgezwaaid. Roozenbeek heeft aangegeven dichter bij huis (Schevingen) te willen spelen.

,,Leuk was ook dat Carola van Steenbergen na een kruisbandblessure nog even heeft meegedaan. Een beloning voor haar harde werken aan het herstel. Zij pakte ook nog een doelpuntje mee. Verder speelde Jos Roseboom vooral als rebounder in dienst van de meiden. Die hebben allemaal gescoord.’’ Het was toch al allemaal goed nieuws vanaf De Eikelhof. DVO 2 plaatste zich door een 18-13 zege op KZ 2, voor de kruisfinales voor reserveteams. De hoofdmacht sluit zaterdag het seizoen af in Arnhem bij het gedegradeerde Oost Arnhem.

Scores: Ivan Roozenbeek 6, Jos Roseboom, Marijn van den Goorbergh, Jasper Broenink, Romy Teunissen 4, Hester Heitink, Senna van den Bos, Myrthe Erps 2 en Carola van Steenbergen 1.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie