‘Bakker Bart komt bij u langs’

29 mei 2013 om 00:00 Ondernemend

Tamim en Helai Azemy willen met name bedrijven zien te bereiken om daar lunches te bezorgen. ,,Als Bakker Bart zijn wij bekend, de meeste mensen weten nog niet dat wij ook lunches bezorgen.” De klanten kunnen de Bakker Bart op twee manieren bereiken. Dat kan via www.thuisbezorgd.nl en ook via www.bakkerbart.nl. ,,Als je naar www.thuisbezorgd.nl zoekt, klik je op lunch en kom je vanzelf bij ons terecht. Van elke winkel staat een logo. Als je op ons klikt, zie je allemaal wat je bij ons kunt bestellen.

EDE - De oorspronkelijk uit Afghanistan afkomstige Tamim en Helai Azemy zijn al vanaf het jaar 2008 verantwoordelijk voor de Bakker Bart winkel aan de Bellestein 71 in Ede. De verkoop in de winkel wordt uitgebreid met de thuisbezorging. ,,Het succes dat wij in de winkel hebben, het vertrouwen dat wij van de klant hebben gekregen, geeft ons kans om het aanbod in de winkel te vergroten.” door Jan de Boer

Internet

,,Als je op www.bakkerbart.nl op Ede klikt, kom je bij ons binnen. Daar kun je aanklikken wat je wilt hebben en kun je ook zo zien wat het kost. Voor kleinere bestellingen kunnen klanten ook een uur van tevoren bellen. Voor grotere bestellingen, voor meer dan veertig personen, adviseren wij een dag vooraf te bestellen. Dan kunnen wij er rekening mee houden op de dag dat de bestelling de deur uit moet. We willen de klant natuurlijk niet teleurstellen.”

Vanaf een bestelling van twintig euro wordt gratis in Ede-centrum bezorgd. Voor bestellingen daar buiten wordt boven vijfentwintig euro vijf euro aan bezorgkosten in rekening gebracht. ,,In principe bezorgen wij in de hele gemeente Ede. Ook bijvoorbeeld in Wageningen. Als Bakker Bart hebben we alles wat er in een bakkerij te koop is.”

,,Wij bezorgen van 9.00 tot 13.30 uur van maandag tot en met zaterdag met onze eigen bestelauto. Als de klant iets buiten onze bezorgtijden wij hebben, kan men dit aangeven. Als een klant bijvoorbeeld zegt ‘ik wil een bestelling voor veertig mensen om 15.00 uur voor een lunch of een bijeenkomst, kan dat ook’. Dat is een uitzondering. Toch doen we dat.”

Particulieren

Bakker Bart aan de Bellestein bezorgt ook bij particulieren. ,,Aan iedereen die op een bepaalde tijd iets van een belegd broodje of gebak wil hebben, bezorgen wij. Op onze site is alles overzichtelijk voor de klant te zien.” Het aanbod van broodjes is heel groot. Bijvoorbeeld een Bartje wit brie, een petit pain wit chorizo, een wit bolletje ei of een Bartje wit eiersalade. Ook een croissantje en een belegd stokbrood en frisdranken als mineraal water, appelsap, sinasappelsap of een cola. ,,Als je iets aanklikt regelt de computer het allemaal vanzelf.”

Ook een groepslunch kun je op de site aanklikken. Alle mogelijkheden zijn op de website van Bakker Bart aan de Bellestein te vinden. ,,Alles kan de klant bij ons bestellen”, weet Tamim Azemy. De klant kan de bestelling online betalen, ook via Ideal, maar ook cash als de bestelling wordt bezorgd. ,,Om de vier weken hebben wij aanbiedingen. Als je je aanmeldt krijg je die automatisch thuis in je mailbox,” aldus de man van Bakkerij Bart aan de Bellestein 71.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie