Makelaardij Stroomberg in een nieuw pand

29 mei 2013 om 00:00 Ondernemend

,,Iedereen is uitgenodigd om ons nieuwe pand op vrijdagmiddag 7 juni van half vier tot half tien te bezichtigen onder het genot van een hapje en een drankje. Een nieuwe locatie, een nieuw logo, vernieuwde automatisering en een frisse brok energie. Kortom, wij zijn helemaal klaar voor de toekomst”, aldus makelaar en taxateur Harry Stroomberg. ,,Onze persoonlijke betrokkenheid en pure, authentieke service blijven hetzelfde. Hiermee moet het lukken om de malaise op de woningmarkt achter ons te laten. Wij gaan ervoor.”

LUNTEREN - Dezelfde service, dezelfde klantvriendelijkheid, maar dan onder een nieuw dak. Stroomberg Makelaardij uit Lunteren is verhuisd van de Dorpsstraat naar de Molenparkweg, even verderop.

Na de verhuizing ademt het kantoor opnieuw een nostalgische sfeer uit de jaren twintig. ,,Die warme uitstraling komt ook tot uitdrukking in de warme bejegening van de klanten. Bovendien is het een zichtlocatie en beter bereikbaar met de auto.” De zichtbaarheid is extra vergroot door de metamorfose van het logo en de site.

Stroomberg Makelaardij werkt zelfs aan de ontwikkeling van een mobiele site. Voor Harry Stroomberg, echtgenote Gina, dochter Heleen en collega Marieke Zandsteeg voelt de verhuizing als een terugkeer. Nu zitten we drie jaar aan de Dorpsstraat en we gaan weer terug ruim twintig jaar na de start van het bedrijf naar de Molenparkweg.”

,,Met Gina, Heleen en Marieke vormen wij een goed geolied team. Heleen en Marieke zijn assistent-makelaars. Ik mag mezelf beëdigd makelaar en taxateur noemen. En sinds kort ben ik ook gecertificeerd in Bedrijfsmatig Onroerend Goed.” Bij het (ver)kopen van een woning komt veel kijken, weet Harry Stroomberg. ,,Niet alleen het financiële en het bouwkundige plaatje telt, er zit ook een emotionele kant aan. Wij zijn geen makelaardij op afstand, wij kennen de regionale onroerendgoedmarkt en de leefculturen in de omgeving.”

Stroomberg Makelaardij creëert voor klanten een thuisgevoel en een stuk betrokkenheid, zekerheid en vertrouwen. ,,Het gerestylde logo weerspiegelt deze filosofie. Een groene driehoek en een golvende lijn verbeelden een berg en een stroom. Tegelijk symboliseert het een dak, waaronder men zich thuis kan voelen. Stroomberg had het in de afgelopen weken behoorlijk druk. ,,We verkochten vijf woningen in twee weken. Dat geeft aan dat we het dieptepunt aan het naderen zijn. Op de prijzen, die reëel zijn, wordt normaal op geboden. Prijzen, die nog wat te hoog zijn, beginnen toch ook bieders te krijgen. Maar nog wel met een flinke correctie naar beneden.”

,, We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet, we zijn creatief, doelgericht en klantgericht en proberen toch steeds oplossingen aan te geven. Voor makelaardijen met kennis van zaken en een goed netwerk is de toekomst zeker een uitdaging omdat we de klant helpen en oplossingen aandragen is onze visie. We zijn klaar voor de toekomst op een centrale en goed bereikbare locatie in het dorp met onze vertrouwde klassieke authentieke uitstraling”, zegt Stroomberg.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie