‘Supergaaf’ optreden Nick & Simon in Openluchttheater

5 juni 2013 om 00:00 Algemeen

,,Er was niet zo heel veel tijd, Nick en Simon moesten optreden, maar iedereen kon met ze op de foto. Ik had nog een cadeautje voor ze meegenomen, dat namen ze in ontvangst. Ze stonden zo’n driekwartier op het podium, dat vond ik wel wat kort. Wat mij betreft had het de hele avond mogen duren”, aldus de winnares.

EDE - ,,Het was supergaaf!”, laat de Edese Nikita van de Pol (foto) uit Ede via haar moeder Sandra weten. Nikita was één van de zes winnaars van de ‘meet and greet-actie’ van deze krant in samenwerking met het Openluchttheater Ede. De Edese kreeg zaterdag de eer om haar helden Nick & Simon te ontmoeten.

Organisator Ronald Busser is blij met het verloop van de avond. ,,Ede heeft geweten dat Nick & Simon een optreden in het Openluchttheater gaven. We hebben extra parkeerplekken moeten creëren en ook hadden we speciale looproutes uitgestippeld. Eerst werd het publiek opgewarmd door de dj’s van The Music Network. Daarna verscheen zanger Ghijs de Bruijn op het podium. Hij is onder meer bekend van het televisieprogramma Bloed, Zweet en Tranen.”

‘Dak eraf’

,,Toen de Volendamse helden werden binnengereden ging het spreekwoordelijke dak eraf. Een staande ovatie viel Nick & Simon al vooraf ten deel. Tijdens het optreden bleven velen op de banken staan en vlogen de briefjes met beertjes eraan het podium op. Het was in mijn ogen een feestelijke avond, zonder calamiteiten. Een groot succes”, aldus Busser.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie