Zomerwandeling Wekeromse Zand

5 juni 2013 om 00:00 Algemeen

WEKEROM - Geldersch Landschap & Kasteelen houdt zaterdag 8 juni een zomerwandeling door het gevarieerde landschap van het Wekeromse Zand, speciaal voor iedereen die niet zo ver kan of wil lopen.

Onderweg mooie vergezichten, korstmossen en met en beetje geluk moeflons. De onlangs gereconstrueerde ijzertijdboerderij zal bezocht worden en de wandeling voert ook langs de Germaanse put en de Celtic Fields.

De excursie start om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats bij de ijzertijdboerderij. Duur: 1,5 à 2 uur. Het tempo van de wandeling wordt aangepast naar wensen van de deelnemers.

Kosten: 4,50 euro per persoon; kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van jaarkaart.

Reserveren niet nodig. Informatie: www.glk.nl of gids John van Heiningen, tel. (055) 540 34 26 of 06-136 022 83.

Routebeschrijving: vanuit de richting Ede naar het noorden over de Apeldoornseweg. Op de rotonde richting Wekerom. Wekeromseweg deze gaat over in de Edeseweg. Daarna linksaf de vijfsprongweg op .

Vanuit andere richtingen over de N303 naar het dorp Wekerom, Edeseweg inslaan en vervolgens rechtsaf naar Vijfsprongweg. Aan de verderop onverharde weg ligt links de parkeerplaats.

u www.edestad.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie