Ditters neemt hypotheekportefeuille over

12 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

EDE - ,,Samenwerken met collega ondernemers versterkt uw bedrijf. Maak daarom kennis op de rode loper met uw collega ondernemers die recent in Ede zijn gestart én leer de stad beter kennen. Doe daarnaast inspiratie op voor uw winkel, horecazaak of bedrijf”, adviseert Johan Wijk van Stichting Binnenstadsmanagement Ede.

Wat?: Rode loper bijeenkomst.

Wanneer?: 20 juni 2013.

Waar?: Het Oude Politiebureau en Café Premier.

Programma:

15.00-15.15 uur: Inloop met koffie en thee in Het Oude Politiebureau.

15.15-15.30 uur: Welkom door wethouder Roel Kremers, de Kamer van Koophandel en de Stichting Binnenstadsmanagement Ede (SBE).

15.30- 16.15 uur: Inspiratielezing door Bob van de Vooren.

16.30-17.30 uur: Netwerkwandeling door Ede Centrum.

17.30-18.30 uur: Borrel in Café Premier

,,Deze middag biedt een unieke kans de juiste contacten en inspiratie op te doen voor uw bedrijf. U leert in sneltreinvaart wat de toekomstplannen zijn voor Ede Centrum en welke activiteiten interessant zijn voor uw zaak.”

,,Bob van de Vooren van SoetHart blinkt uit in het geven praktische tips aan ondernemers in deze woelige tijden. Bob is een ervaren trainer en adviseur op het gebied van (internet)marketing & sales en heeft zelf ook in de retail gewerkt.”

,,Aansluitend wandelen we onder leiding van een makelaar/projectontwikkelaar door het centrum. Waar liggen kansen in Ede? Wat biedt mogelijkheden voor u als ondernemer? Meer informatie over het programma op www.ede.nl/rodeloper. U kunt zich aanmelden bij Ina.baar@ede.nl. Introducés zijn van harte welkom. Wij zien u graag op 20 juni.”

EDE - Ditters Hypotheken & Assurantiën BV heeft per 1 juni de hypotheekportefeuille van Hypotheek Visie Ede overgenomen. Met ingang van diezelfde datum treedt franchisenemer Gerard Hooyman in dienst van Ditters dat vestigingen heeft in Veenendaal en Ede.

Jerry Vermeer, van Ditters Hypotheken & Assurantiën, is verheugd over het feit dat Hooyman zijn team komt versterken. ,,Gerard is een zeer ervaren en deskundig hypotheekadviseur die wordt gewaardeerd door zijn klanten. Het is dus een aanwinst voor ons team dat al bestaat uit twee ervaren Erkend Hypotheekadviseurs. Door kennis uit te wisselen kunnen we de dienstverlening nog verder verbeteren”, stelt Vermeer.

Voor de huidige klanten van Hypotheek Visie Ede verandert er verder weinig. Gerard Hooyman blijft het vaste aanspreekpunt bij eventuele vragen of wijzigingen. Evenals Hypotheek Visie Ede is Ditters een onafhankelijke aanbieder.

Het kantoor kiest in samenspraak met de klant de geschikte hypotheek uit een aanbod van ruim dertig verschillende aanbieders. Daarbij staan aantrekkelijke maandlasten natuurlijk voorop, maar heeft het kantoor ook oog voor andere belangrijke zaken, zoals de mogelijkheid om tussentijds extra af te lossen en fiscale aspecten.

Ditters Hypotheken & Assurantiën is een zusterbedrijf van Ditters Makelaars. Het kantoor heeft vestigingen in Veenendaal en Ede. Er werken 14 mensen bij dit kantoor.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie