RegioBank voegt zich bij Bolthof van den Top

12 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

,,Voortaan kunt u hier terecht voor al uw financiële zaken. U kende ons al als NVM Makelaardij met een compleet pakket in hypotheken en verzekeringen, maar nu tevens voor al uw bankzaken. Zowel particulier als zakelijk’’, vertelt Jochem van den Top. RegioBank is de buurtbank waar u zich onmiddellijk thuis voelt. ,,Bolthof van den Top is niet alleen bekend als NVM Makelaardij voor deskundige hulp op maat en een feilloos verkooptraject met een optimaal resultaat bij het verkopen van uw huidige woning. Tevens weten wij de meest geschikte hypotheekvorm in uw situatie te bepalen, waarbij niet enkel de rente bepalend hoeft te zijn. Gezinssituatie, leeftijd en inkomen spelen een rol en natuurlijk de vorm van de hypotheek. Dit vereist maatwerk en persoonlijk advies. En bij de aankoop van een eigen woning zijn bepaalde verzekeringen nodig; wij maken voor u een verzekeringspakket op maat, waarbij alles goed op elkaar is afgestemd. Persoonlijk, deskundig en betrouwbaar’’, aldus Rudo Bolthof.

EDE - RegioBank is heeft een nieuwe vestiging in Ede. Vanaf deze maand is Bolthof van den Top aan de Maanderweg 70 zelfstandig adviseur van RegioBank.

RegioBank sluit als ,,nuchtere buurtbank” aan op de manier waarop Bolthof van den Top haar klanten van dienst is. ,,Een bank zonder poespas en gedoe die dichtbij de mensen staat, dat is wat ze zijn. Echt een bank van ‘ons-kent-ons’ en de klanten waarderen dat. Ze mogen dan een regionale bank zijn, ze hebben alle bankproducten in huis die de wereld te bieden heeft en soms met een eigen accent. Alles tegen heldere voorwaarden en gunstige tarieven. Zakelijk bieden zij een hogere rente dan de meeste andere banken, waardoor je vermogen of reserves bijna twee keer zo hard zullen groeien. En ook voor de particuliere klant heeft RegioBank hele mooie spaarproducten, waaronder de Zilvervloot voor de kinderen. Tot achttien jaar krijg je rente op rente en dan nog eens maximaal tien procent over het spaargeld, afhankelijk van het aantal spaarjaren’’, vervolgt Bolthof.

..Bolthof van den Top mag ook een feestelijk openingsaanbod doen, want als u nu overstapt van uw huidige bank naar RegioBank krijgt u 50 euro cadeau bij de betaalrekening.” En met de gratis overstapservice doet u dit met gemak en zekerheid. Deze service neemt allerlei regelwerk uit handen en dat wel dertien maanden lang. ,,Ons kantoor bestaat 7 augustus tien jaar en we zijn gestart met het bieden van een totaal woonpakket. Niet alleen de makelaardij voor een nieuwe woning, tevens bieden we alle verzekeringen voor en rondom het huis en autoverzekeringen. Met de start van RegioBank Bolthof van den Top kunnen we onze huidige klanten en iedereen die dit wenst tevens in alle financiële zaken een juiste oplossing bieden. U kunt uw bankzaken regelen zoals u dat wilt en graag nodigen we u uit voor een vrijblijvende kennismaking op ons kantoor’’, besluit Van den Top.

u Bolthof van den Top aan de Maanderweg 70 is maandag tot en met vrijdag geopend van negen uur tot half zes ‘s middags. Bel voor meer informatie of een afspraak met: 0318 - 615626 of kijk op de site: www.bolthofvandentop.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie