Damnacht van Lunteren

12 juni 2013 om 00:00 Sport

EDE - De Edese tennisvereniging (ETC) heeft de leden in een nieuwsbrief laten weten dat de een half jaar geleden aangetreden voorzitter Karel Kooi is gestopt. Hij was de opvolger van Han Plas.

Kooi daarover in de nieuwsbrief: ,,Helaas moet ik u mededelen dat ik per direct mijn vrijwilligerstaak als voorzitter van de Edese Tennis Club beëindig.In mijn beleven is het van korte duur maar redelijk heftig geweest. Ik ben tot mijn besluit gekomen omdat de hoeveelheid plezier die ik er aan dacht te kunnen beleven niet in verhouding staat tot de hoeveelheid werk en onvrede die ik gedurende de afgelopen vijf maanden heb ondervonden.”

De inmiddels ex-voorzitter geeft wel aan dat zijn binding met de club te klein en van te korte duur is geweest om diverse “hobbels” te kunnen slechten. Hij vervolgt: ,,Ik heb getracht in de afgelopen vijf maanden, door tijd en houding, naar mijn beste vermogen, mij in te zetten voor de club.”

De overige leden van het ETC bestuur betreuren het vertrek. ,,Wij willen hem hartelijk danken voor zijn inzet, energie en ideeën waarmee hij afgelopen maanden met ons heeft samengewerkt.”

De komende tijd nemen de overige leden van het DB zijn taken waar en gaan we op zoek naar een nieuwe voorzitter. Leden die ideeën, suggesties of ambities hieromtrent hebben worden verzocht contact op te nemen met het bestuur.

Karel Kooi ontvouwde begin januari nog ambitieuze plannen voor ETC, maar die smolten als sneeuw voor de zon

LUNTEREN - Wie gaat met het ‘Lunterse vrouwtje’ naar huis? Die vraag wordt beantwoord na de door de Lunterse damclub DES te houden damtoernooi.

Op vrijdag 21 juni begint om 22.00 uur de ‘Damnacht van Lunteren’. Die op zaterdagochtend 22 juni rond 08.00 uur zal eindigen.

Er wordt gespeeld in drie klassen:

Hoofdklasse (rating boven 1100) met als hoofdprijs: 75 euro en de wisselbeker ‘Het Luntersvrouwtje’.

Eerste klasse (rating 900-1100) met als hoofdprijs: 50 euro.

Tweede klasse (rating tot 900) met als hoofdprijs: 50 euro . In deze klasse is ook voor de nummers 2 en 3 een geldprijs beschikbaar.

Het speeltempo is 5 minuten + 3 seconden per speler per partij. Minimaal 24 partijen, indeling en schema volgen later.

De inschrijfkosten bedragen 7,50 euro per speler. Een nachtelijke maaltijd inbegrepen.

Inschrijven kan bij voorkeur via de mail: info@des-lunteren.nl of anders bellen met Jan Heij, 06-44194173.

‘Vergeet niet de eigen rating te vermelden. Inschrijven kan tot woensdag 19 juni’

Locatie: De Schuifeldam, Bisschopweg 104a in Lunteren

Tijdens de damnacht zal er een verloting worden gehouden. Niemand hoeft dus met lege handen naar huis te gaan.

: Meer actuele denksport op

www.edestad.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie