Jongerenraad Ede heeft een nieuw dagelijks bestuur

14 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

EDE - De Jongerenraad Ede heeft woensdag een nieuw dagelijks bestuur gekozen. Na ruim twee jaar voorzitterschap heeft Saskia van Aggelen haar functie overgedragen aan haar opvolger Marcella van Soolingen.

Het nieuwe dagelijks bestuur bestaat uit: Marcella van Soolingen (voorzitter), Hanneke Pors (vice-voorzitter), Bilal Belhadj (secretaris) en Richard van Riessen (penningmeester).

Saskia van Aggelen legde na ruim twee jaar haar functie neer, en nam afscheid van de Jongerenraad. In haar afscheidsspeech sprak zij: ,,Als Jongerenraad hebben wij ons de afgelopen vijf jaar flink ontwikkeld. Met onze verschillende persoonlijkheden en achtergronden verloopt de samenwerking erg goed. De adviezen zijn van goede kwaliteit en daar mogen we trots op zijn. Ik wens de nieuwe voorzitter dan ook veel succes toe."

Marcella van Soolingen over de bestuurswisseling en het komende jaar: ,,Saskia heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de Jongerenraad Ede. Het is dan ook een eer dat ik haar mag opvolgen. In onze laatste vergadering hebben we een aantal belangrijke voorstellen aangenomen. Na de zomer gaan we vaker vergaderen en hopen we meer in te spelen op de actualiteiten binnen de gemeente Ede. Dat is een uitdaging waar ik samen met de Jongerenraad Ede en met de andere bestuursleden erg naar uitkijk. Ook vieren wij dit jaar ons vijfjarig bestaan en dat is een fantastische mijlpaal."

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie