Jubileumshow Exalto Sport

14 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

LUNTEREN - Exalto Sport is een bloeiende vereniging die zich opmaakt om op zaterdag 22 juni 2013 de viering van het 90-jarige bestaan luister bij te zetten met een grandioze, spectaculaire turn- en dansshow waaraan vele vrijwilligers al maandenlang belangeloos hun medewerking verlenen.

Zo moet kleding worden genaaid, choreografieën worden bedacht, geld worden ingezameld en decors worden ontworpen en getimmerd. 'Magical Disney' luidt de naam van de voorstelling, refererend aan het gekozen thema 'Disney'.

Alle acts hebben dan ook iets van Disney als uitgangspunt, zoals Mary Poppins, Tarzan, Pirates of the Carabean, Alladin, de Kleine Zeemeermin en uiteraard ontbreekt ook de Disney Parade niet in dit rijtje. De kleuters en peuters voeren stukjes op gebaseerd op Disneythema's als Sneeuwwitje.

Om de kosten van zaalhuur, licht & geluid, kleding en decors en dergelijke te kunnen dekken moet Exalto Sport een bescheiden entreeprijs vragen.

In de voorverkoop kosten kaarten 9,50 euro per persoon voor bezoekers tot en met 11 jaar en 12,50 euro voor bezoekers vanaf 12 jaar. Op de dag zelf kosten kaarten aan de kassa 11,50 euro per persoon voor bezoekers tot en met 11 jaar en 15 euro voor bezoekers vanaf 12 jaar.

Exalto Sport is veel dank verschuldigd aan haar sponsors van de show, Rabobank Woudenberg-Lunteren, Van Essen van Raay Reclame, Creatief Gezien, Edelenbos Schoonmaakdiensten, CNS De Triangel | Hedendaags Christelijk Onderwijs, Beauty Salon Florin en Installatiebedrijf Wennekes Ede BV.

Als locatie voor de show, die om 19.00 uur aanvangt is gekozen voor De Peppel in Ede.

Meer info op www.exalto-sport.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie