Vierde Haringparty Ede in teken van Ride for the Roses

14 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

EDE - Voor de vierde keer op rij organiseerden Rabobank Vallei en Rijn en Het oude Politiebureau donderdag samen dé Haringparty van Ede. Traditiegetrouw proefden de wethouder en Heidehoogheden samen met de directie van de Rabobank en Het oude Politiebureau de Hollandse haring in Ede.

In september zal voor de eerste keer de bekende Ride for the Roses in Ede starten en door onze mooie regio rijden. Rabobank Vallei en Rijn is sponsor van deze bijzondere wielerronde voor het goede doel (KWF).

Niet voor niets stond dan ook de vierde Haringparty geheel in het teken van deze wielertocht. Om 12.00 uur openden Wethouder Roel Kremers, de Heidehoogheden, de directie van Het oude Politiebureau en de Rabobank de Haringparty.

Ruim 700 gasten werden vervolgens verwelkomd. De gasten konden hun visitekaartje voor het goede doel deponeren in de Ride for the Roses-box. Per visitekaartje doneren Rabobank en Het oude Politiebureau een bepaald bedrag aan de Ride for the Roses. Tegelijkertijd werden er rode rozen - hét symbool voor de Ride for the Rose - voor het goede doel verkocht. Wat dit totaal oplevert voor de Ride, wordt binnenkort bekend gemaakt.

Succesvol netwerkevenement

,,Zoals elk jaar, is de Haringparty Ede ook in 2013 weer een buitengewoon geslaagde bijeenkomst geweest. Onze gasten hebben genoten van de heerlijke haring - helaas nog niet de nieuwste vanwege de late oogst dit jaar - en konden ondertussen volop met elkaar netwerken in een goede sfeer," aldus Barry van de Lagemaat namens de directie van Rabobank Vallei en Rijn.

Edwin van de Oever van Het oude Politiebureau vult aan: ,,Het was een prachtig evenement waarbij de samenwerking met de Rabobank wederom zeer goed is verlopen. Ik heb ontzettend veel bekende gezichten gezien en ook nieuwe ondernemers ontmoet. Als restaurant boden we heerlijke lokale hapjes aan, want het is en blijft een feest van onze regio! Iedereen spreekt elkaar, geniet en doet goede zaken. Daar gaat het toch om?!"

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie