Drama-Workshop met Julia

14 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

EDE - Kun je leren om 'los' te gaan? Kun je de vrijheid vinden om te doen wat je eigenlijk zou willen? Is het mogelijk de ruimte te vinden zo spontaan te zijn dat het goed voelt? Wie een workshop met Julia Hofstede mee heeft gemaakt weet dat het antwoord op die vragen 'Ja' is - met een grote J. Jij kunt er bij zijn. Als je durft.

Sommige dingen moet je gewoon doen - maar die drempel, hoe kom je daar overheen? Herkenbaar? Prachtig! Want precies daar gaan je aan de slag en neemt Julia je mee in een drama-traject waar je vooral leert om de vrijheid te nemen.

Wat het wel is

Een avond waarin jij door middel van drama leert om vrij te zijn in een spelsituatie in de veiligheid van een kleine groep. Het echte leven lijkt ondertussen maar al te vaak op spel.

Wat het niet is

Er wordt niet gegraven in je ziel. Er wordt geen therapie gegeven. En toch is dit wat iemand zei na een workshop met Julia: ,,Nu loop ik al bijna een jaar bij een therapeut - maar ik heb vanavond in één avond meer over mezelf geleerd. En het is veel leuker!"

Fluister, schreeuw, brom en gil. Wordt gewichtloos, zwaar, stijf, blind, uitgerekt, opgesloten en grenzeloos. Wordt alles wat je je kunt verbeelden en meer. Wordt de volgende dag wakker met spierpijn in je fantasie. En leef!

Julia Hofstede (1972) is eigenaar van Boekhandel Het Paard van Troje. Ze was werkzaam in de verpleging, waarna zij acteur werd in 'Het land van ooit'. Ze is voor zover bekend de enige boekhandelaar in Nederland die het waagt om juffen en meesters voor te lezen.

De bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 27 juni in Boekhandel Het paard van Troje, Torenstraat 39.

Deelname kost 35 euro. Aanvang 20.00 uur. Opgeven is noodzakelijk. Dat kan via tel. 0318-615213 of per e-mail info@webvantroje.nl. of via Twitter: @trojetweet

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie