Voetbalcarrousel draait nog even door

15 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

EDE - Nog even en dan sluit zaterdagnacht 15 juni om 24.00 uur de mogelijkheid voor spelers om van club te wisselen. Een aantal Edese clubs en spelers maakt van deze 'last minute mogelijkheid' gebruik. Daarbij zijn (voorlopig) alleen Edese clubs betrokken. In de buitendorpen is het (nog) rustig. Een overzicht:

Edesche Boys heeft de overschrijving van FC Jeugd doelpuntenmaker Mohamed Ben Ahemd (28) binnen. Ook FC Jeugd doelman Adem Durmus (33) maakt de overstap naar de Edese vijfdeklasser. ,,Echte versterkingen. Onze selectiegroep lijkt er te staan. Maar dat moet volgend seizoen op het veld allemaal nog blijken", zegt Boys trainer Adil Lahrech (foto) voorzichtig. Hij zag Joeri Dörfel vertrekken naar CHRC. Daar wordt hij verenigd met zijn vroegere trainer Mart Gerrits.

Fortissimo viste weer in de kweekvijver van FC Jeugd. Hamza Khouirate gaat bij de zondagvierdeklasser voor zijn kans. De eerder bij FC Jeugd vertrokken Umit en Erdal Senyer hebben getekend voor de kersverse eersteklasser AVW'66. Waarschijnlijk zijn zij volgend seizoen weer op de Edese velden te bewonderen, mochten Blauw Geel'55 en DTS Ede de tegenstanders zijn.

De laatste club ziet jeugdspeler Ismaël Koubaa naar zaterdagvierdeklasser Ede/Victoria vertrekken. ,, Ismaël is pas 17-jaar. Hij kan zowel voor als achter goed uit de voeten. Dat hij afgelopen seizoen niet zoveel heeft gespeeld behoeft geen bezwaar te zijn ", laat trainer Mohamed Hamdaoui weten.

Bij DTS Ede sluit achterhoedespeler Rychto Lawalata (Hoofklasser NEC) komend seizoen aan.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie