Rubriek De Medewerker: 'Cursisten exposeren'

6 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

EDE - Voor iedereen die graag wil tekenen en schilderen zijn er cursussen in Edese buurthuizen. Tijdens de teken- en schilderlessen werkt u aan uw eigen opdracht. Zo is de een bijvoorbeeld bezig met schilderen en de ander met het maken van een pentekening. De docent, Richard Eek, staat u met raad en daad bij. U zorgt zelf voor het materiaal.

U kunt het werk van huidige cursisten bezichtigen in Buurtcentrum De Kolk, Schaapsweg 7a, Buurthuis De Meerpaal, Industrielaan 1 en Wijkcentrum De Velder, Munnikenhof 17 . De kunstwerken hangen tot en met 18 juli 2013 in genoemde buurthuizen. De exposities zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Voor deelname aan de cursussen vanaf september 2013 kunt u zich opgeven bij het Centraal Activiteiten Bureau via telefoon:0318-68 75 80 (maandag t/ donderdag van 9:00 tot 11:0 uur) of via cab@welstede.nl.

Het Centraal Activiteiten Bureau van Welstede organiseert in diverse buurthuizen in de gemeente Ede allerlei cursussen. Computerles, yoga, fotografie, sport en bewegen, naailes: het aanbod is eindeloos!

Mist u onverhoopt toch iets? Neemt u dan contact met ons op: wellicht kunnen we die cursus binnenkort aan ons aanbod toevoegen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie