Fancy fair voor jong en oud op Oude Kerkplein Bennekom

12 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

BENNEKOM - Het Oude Kerkplein, in het hart van Bennekom, vormt zaterdag 25 juni het decor voor een levendig marktgebeuren. De fancy fair biedt vanaf 11.00 uur liefst vijf uur vertier voor jong en oud, zoals het Rad van Avontuur en een optreden van zangeres Eyelar.

De plaatselijke kerken sluiten op feestelijke wijze een diaconaal jongerenproject af. Het doel; nog één keer zoveel geld inzamelen. Deels om jongeren in Suriname de mogelijkheid te bieden langer naar school te gaan én daarnaast voor kansarme kinderen in Tanzania.

De fancy fair heeft een breed aanbod; er wordt van alles te koop aangeboden, variërend van zijden sjaals, kleding tot aan een kraam met planten en bewortelde stekken van bramen en frambozen. Kinderen (en volwassenen natuurlijk ook ) kunnen darten, een graai doen in de grabbelton en worden - als zij dat willen - prachtig geschminkt.

Het Rad van Avontuur draait de gehele dag op volle toeren, met een keur aan prijzen, beschikbaar gesteld door vele winkeliers uit Bennekom. De hoofdprijs is een dames/herenfiets, aangeboden door Hartman Tweewielers.

Het gezellige terras vormt het hart van de fancy fair, de pleisterplaats voor een hapje (bijvoorbeeld een tompouce of poffertjes, maar ook een Ghanese maaltijdsoep) en een drankje.

De Veenendaalse zangeres Eyelar, bekend van The Voice of Holland, verzorgt omstreeks 14.00 uur een optreden op het Oude Kerkplein.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie