Zwemmiddag voor jeugd in De Peppel

17 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

EDE - Zwembad de Peppel en Sportservice Ede bieden jongens en meisjes van 5 t/m 12 jaar uit Lunteren en Ederveen de kans een middagje lekker te komen zwemmen. Dit kan op woensdag 26 juni van 14.00 tot 16.00 uur. Kinderen kunnen zich hier vooraf voor opgeven, en vanuit Lunteren en Ederveen wordt gezorgd voor busvervoer naar en van het zwembad.

Op het programma staan watervoetval en watertrefbal. Ook is er tijd vrij te kunnen zwemmen onder toezicht. Om 13.00 uur staat de bus klaar voor vertrek naar het zwembad bij Ut Sporthuus in Lunteren. Om 13.15 uur kan ingestapt worden bij de Julianaschool in Ederveen. Rond 16.00 uur gaat de bus vanaf het zwembad terug naar de twee dorpen.

Om mee te kunnen doen is het hebben van minimaal zwemdiploma A noodzakelijk. Tevens dienen de ouders een verklaring te tekenen. Deze is te downloaden vanaf de website van Sportservice Ede en Zwembad de Peppel.

De kosten voor de zwemmiddag bedragen 2,50 euro. Dit is inclusief het busvervoer en toegang tot het zwembad. Er is plaats voor maximaal 50 deelnemers en opgave vooraf is verplicht. Dit kan via www.sportservice-ede.nl of www.zwembadede.nl.

Meer informatie is verkrijgbaar bij Jannet van de Pol, buurtsportcoach van Sportservice Ede via

06 - 46 09 69 06, of stuur een e-mail naar j.vandepol@sportservice-ede.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie