Laatste jamsessie van het seizoen in café Substitute

17 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

EDE - In Café Substitute vindt donderdagavond 20 juni de laatste popschooljamsessie van dit seizoen plaats. Hiermee wordt het derde seizoen van de jamsessies afgesloten.

,,We zijn enorm tevreden met het afgelopen seizoen," vertelt popschooleigenaar Collin Leijenaar. ,,We hebben gemerkt dat deze jamsessies voorzien in de behoefte van zowel muzikanten als muziekliefhebbers om mee te doen of om in de zaal te genieten van live muziek."

De popschool heeft als belangrijk doel om naast het verzorgen van muziekles ook voldoende gelegenheid te bieden aan muzikanten om op en rond het podium met elkaar in contact te komen. ,,Een gelegenheid creëren voor muzikanten om op het podium muziek te maken is onlosmakelijk verbonden met de popschool," vervolgt Leijenaar.

,,De maandelijkse jamsessies zijn een welkome live ervaring voor veel muzikanten. Maar ook het jaarlijkse festival Pop in Uitvoering dat we op zaterdag 6 juli in De Kei organiseren, creëert een platform voor muzikanten; jong en oud. De popschooljamsessies zijn niet alleen voor leerlingen toegankelijk; iedereen is welkom. Een backline is aanwezig. Wel zelf je gitaar, bas, stokken of blaasinstrument meenemen."

De popschooljamsessies worden gehouden op de eerste verdieping van Café Substitute. Om 21:00 uur start de huisband en daarna is de sessie geopend voor andere muzikanten. De toegang is gratis.

Meer informatie: www.popschoolede.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie