Gezellig eten aan Van Heutszlaan

19 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

De jeugd heeft hem de bijnaam Kokkie gegeven, maar met zijn joviale lach vindt hij dit prima. ,,Ik werk al jaren in cafetaria's dus het past me ook wel. Cafetaria Van Heutszlaan is mijn eigen bedrijf en ik werk hier uitsluitend met de beste producten. ,,Kwaliteit die u kunt proeven' is het motto waarmee ik werk. Niet alleen bakken we in 100% verantwoorde frituurolie, we hebben tevens heerlijke frieten van Aviko en lekkere romige frietsaus. Daarnaast serveren we de bekende snacks, van een Kwekkeboom kroket tot frikandel XXL. Ook lekker op een broodje voor de lunch. Fietsers die op hun tocht voorbij komen hebben keuze uit verschillende flesjes gekoelde dranken en met warme dagen verkopen we veel heerlijk vers softijs."

EDE - Een broodje kroket, een portie friet of gezellig tafelen met een schnitzel van ruim een kilo; aan de Van Heutszlaan kun je voor alles terecht. ,,Met Cafetaria Van Heutszlaan hebben we een wijkfunctie van lekker snacken in het weekend tot de zak patat voor bij de barbecue. Of even een ijsje halen. We zien veel buurtgenoten binnenlopen en het is altijd gezellig'', vertelt Kokkie Barutcu.

De milkshakebar geeft een uitgebreide keuze van aardbei, sinaasappel en kersen tot exotisch met tropical of kokos. Cafetaria Van Heutszlaan heeft bankjes buiten staan waar je kan wachten tot de bestelling gereed is en binnen geven de witte tafels en stoelen een frisse uitstraling. ,,Hier kun je tevens genieten van één van onze menu's of een patatje. Voor thuis hebben we verder een uitgebreide schotel partysnacks en niet alleen patat voor bij de barbecue, maar tevens heerlijks salades'', vervolgt Barutcu. Naast dat de Van Heutszlaan de antiekwinkel, wasserette en twee kapsalons heeft, opende Barutcu een jaar geleden naast het cafetaria een knus restaurant: Het Schnitzel Huys.

Met een houten lambrisering, bruine stoelen en rood/wit geruite tafelkleedjes is het een gezellig eethuisje. ,,Gasten kunnen aan de bar wachten met een drankje tot het gezelschap compleet is en we kunnen schuiven met de tafels voor twee personen tot groepen van tien. Een 500 grams schnitzel hebben we al op de kaart staan vanaf € 9,95 naast karbonades, kip saté tot aan spareribs en hotwings. We bieden De Veluwse Schnitzel van ruim 1 kilo voor € 19,95 en met 'Wedden dat jie hum nie op krieg' krijg je tien euro retour wanneer je hem helemaal op krijgt. Alle hoofdgerechten serveren we met rauwkostsalade, friet en frietsaus en met enkele groepjes is het hier al snel gezellig'', besluit Kokkie.

Cafetaria Van Heutszlaan heeft iedere maand een nieuwe actie, zoals nu de Combideal: een 100 procent hamburger speciaal met een halve liter frisdrank voor maar € 4,25. Bezoek voor een ijsje, snack, frietje of een avondje uit de Van Heutszlaan 130. www.cafetariavanheutszlaan.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie