Maanderzand en Belvédère onderzoeken samenwerking

26 juni 2013 om 00:00 Nieuws

EDE - Het Maanderzand, Serviceflat Belvédère en Woonstede waren 25 juni bij elkaar voor de aftrap van een onderzoek naar een structurele samenwerkingsvorm tussen Het Maanderzand en Belvédère.

Het Maanderzand staat voor wonen, zorg en ontmoeten voor senioren in het Beatrixpark. Belvédère biedt senioren zelfstandig wonen met service. ,,Wonen met een plus", zoals Woonstede het noemt.

De komende nieuwbouw van Het Maanderzand was aanleiding om met elkaar in gesprek te gaan. Tijdens de sloop van de Cavaljéflats biedt Belvédère herhuisvesting aan de bewoners van Het Maanderzand. Zij werken inmiddels ook al met elkaar samen in andere individuele projecten. Van het begin af aan was er een klik, de partijen hebben een gelijke visie en een overeenkomstig doel. Een goede basis voor een samenwerking.

Woonstede is als lid van de Vereniging van Eigenaren van Belvédère nauw betrokken, zij heeft meer dan de helft van de appartementen in haar bezit. Bij een structurele samenwerking tussen Het Maanderzand en Belvédère krijgt 'wonen met een plus' nóg meer inhoud.

Afhankelijk van de resultaten uit het onderzoek wordt voor 1 januari 2014 een definitieve beslissing genomen over het samenwerkingsverband.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie