Eerste appartementen De Barones Bennekom opgeleverd

28 juni 2013 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Bouwfonds Ontwikkeling en Van Wijnen Projectontwikkeling Oost BV leverden donderdag de eerste appartementen op in het nieuwbouwproject De Barones in Bennekom. Op feestelijke wijze ontvingen toekomstige bewoners symbolisch de sleutel van hun nieuwe woning, uit handen van wethouder Roel Kremers van de gemeente Ede. ASR Vastgoed Vermogensbeheer nam de sleutels in ontvangst van de 24 huurwoningen die zij kochten.

Met de oplevering van de in totaal 48 woningen in De Barones, is de eerste fase van het nieuwbouwproject Baron van Wassenaerpark afgerond. De tweede fase van het project start naar verwachting in het voorjaar van 2014. Dit betreft een plan met diverse types grondgebonden woningen. Rob Arends van Bouwfonds Ontwikkeling (een van de initiatiefnemers van VOF Baron van Wassenaerpark): ,,Wij zijn blij verheugd om de eerste bewoners van De Barones te verwelkomen. Samen met de bewoners en andere belangstellenden toosten we op de realisatie van dit mooie project."

In de modelwoning aan de Oost Breukelderweg en in de kijkwoning van ASR konden bezoekers een indruk krijgen van de huidige en toekomstige plannen in het Baron van Wassenaerpark. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar vanaf 130.000 tot 160.000 euro von.

Baron van Wassenaerpark

Het appartementengebouw de Barones ligt in de wijk Baron van Wassenaerpark in Bennekom op de plek waar ooit het landgoed van Baron van Wassenaer was en later het streekziekenhuis. De wijk ligt aan de zuidrand van de Veluwe waar natuur, stedelijke voorzieningen en goede bereikbaarheid samenkomen. Het complex bestaat uit 48 appartementen die verdeeld zijn over drie gebouwen. Er is nog een aantal appartementen beschikbaar. Het complex is ontworpen door de heer G. Kruijning van AAArchitecten uit Ede. VOF Baron van Wassenaerpark is een samenwerking tussen Bouwfonds Ontwikkeling en Van Wijnen Projectontwikkeling Oost BV.

Meer informatie over het appartementencomplex de Barones is te vinden op www.baronvanwassenaer.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie