Fietsers Otterlo dingen mee naar prijs

28 juni 2013 om 00:00 Nieuws

OTTERLO - De Veluwse Fiets4daagse vindt dit jaar plaats van maandag 8 juli tot en met vrijdag 12 juli. Onder de deelnemers van de Veluwefiets4daagse Otterlo worden maar liefst drie gratis weekendjes weg in Otterlo verloot.

Prachtige afwisselende routes vanuit de poort van de Veluwe zijn uitgezet aan de hand van duidelijke routebeschrijvingen. Tijdens de fietsvierdaagse kan worden gekozen uit de volgende afstanden: 25, 40 en 60 km, de woensdag is vrij te besteden.

De 40 en 60 km kan worden gestart vanaf 9.00 uur en de 25 km vanaf 10.00 uur

De start is dagelijks tussen 9.00 en 11.00 uur bij:

De Waldhoorn Eten en Drinken

Dorpsstraat 2

6731 Otterlo

Er is voldoende parkeergelegenheid bij de start.

Het inschrijfgeld voor deelname voor de gehele week bedraagt € 15. p.p. (incl. een herinnering) en kan eventueel in combinatie met overnachtingen bij één van de deelnemende recreatiebedrijven.

Er kan ook gekozen worden minder dan 4 dagen deel te nemen aan de Veluwe fiets4daagse, kosten zijn dan € 5,- p.p. per dag.

Voor deelnemende kinderen t/m 12 jaar is het inschrijfgeld respectievelijk € 6,-- voor de gehele week of € 2,50 p.p. per dag.

Tijdens de fietsvierdaagse is er in Otterlo voldoende te beleven, op diverse toeristische bedrijven worden leuke activiteiten georganiseerd, zoals een BBQ, bingo, huifkartocht of een wandeling met de boswachter. Het is een fietsvierdaagse voor fietsliefhebbers, liefhebbers van de natuur en de rustieke omgeving van Otterlo.

Meer informatie is te vinden op de www.veluwefiets4-daagseotterlo.nl

Met uw inschrijfnummer dingen belangstellenden bovendien mee naar één van de weekendjes weg in een accommodatie op Camping Beek en Hei, Camping de Wije Werelt of DroomPark de Zanding.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie