Politie onderzoekt toedracht ongeval A15

30 juni 2013 om 00:00 Nieuws

Andelst - De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval op snelweg A15, ter hoogte van Andelst, zondagochtend rond 03.00 uur. Elf personen, waaronder één of meerdere Edenaren, liepen daar verwondingen bij

Vier auto's kwamen rond 03.00 uur met elkaar in botsing en meerdere mensen raakten gewond, waaronder één zeer ernstig, drie ernstig en zeven anderen licht.

Bij het ongeval waren ook vijf Denen betrokken; zij zijn na controle in het ziekenhuis in een hotel ondergebracht. De politie zal hen vandaag nader als getuigen horen over de toedracht van de aanrijding.

De zwaargewonde betrokkene is een 22-jarige man uit Herveld. De andere gewonden zijn afkomstig uit Kesteren, Opheusden en Ede.

De bij het ongeval betrokken voertuigen liepen alle schade op. Ook kwam een boot, die op een trailer achter één van de betrokken auto's stond, op het wegdek terecht.

Weg afgesloten

De rijbaan van de A15 is van 03.00 tot 09.00 uur afgesloten geweest. Op dit moment geldt nog een snelheidsbeperking omdat Rijkswaterstaat reparatiewerkzaamheden aan het wegdek uitvoert.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie