Auditiedag en optredens Cultura Ede

29 juni 2013 om 00:00 Nieuws

EDE - De TalentklasvanCultura sluit een inspirerend cursusjaar af met een eindpresentatie op woensdag 10 juli om 17.00 uur en 19.30 uur. De leerlingen laten belangstellenden graag horen wat er aan samenspel is gedaan en er ook ruimte voor solo-repertoire.

Heel bijzonder is de première van Levensritme, een stuk dat speciaal voor en door TalentEDe is geschreven en waar leerlingen van Het Streek beelden bij hebben gemaakt. Dit is het resultaat van het compositieproject onder leiding van gastdocent Michel Berendsen.

TalentEDe is voor kinderen en jongeren die goed in muziek zijn maar nog beter willen worden. Naast de 'gewone' muziekles kan de talentklas gevolgd op woensdagmiddag. Deelnemers leren er samenspel onder leiding van professionele musici en dieper de muziek in te duiken door analyse, projecten, solfège, kennis van klank, intonatie, harmonie et cetera.

Er zijn twee groepen, voor kinderen tussen 8 en 12 jaar en jongeren tussen 12 en 18 jaar. Nieuwsgierig? Kom dan kijken bij de eindpresentatie, ga voor meer info naar www.cultura-ede.nl /cursussen/muziek of bekijk het promofilmpje via de bijgevoegde QR code.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie