Carwash & Co wast auto en caravan

10 juli 2013 om 00:00 Ondernemend

,,We gebruiken minder borsteldruk vanwege de 55 meter lange full service wasstraat met meer borstels, wat geen aanslag op de lak geeft. En met de keuze van Titan wax in het programma heb je tevens een goed onderhoud en bescherming van de lak. Doordat we 95 procent water recyclen werken we zeer duurzaam; we filteren al het slib en gebruiken alleen biologisch afbreekbare producten'', vertelt Timo van Riet. Carwash & Co kent inmiddels veel vaste klanten. ,,Mensen die hier al bijna zestien jaar op een vast tijdstip in de week hun auto komen wassen. En we hebben klanten die verhuisd zijn, maar bij een familiebezoek hier de auto door de wasstraat halen. Met de nieuwe vestigingen in Doetinchem en zeker in Veenendaal, die nu een jaar open zijn, hebben we wat meer ruimte in Ede zodat klanten bijna niet meer in de rij hoeven te staan. Maar dat je hier snel je auto kan wassen is niet onze enige service, eenmaal buiten hebben we 28 stofzuigers die klanten ook nog eens gratis kunnen gebruiken.''

EDE - Carwash & Co met haar full-service wasstraat is het adres voor een schone auto voor of na de vakantie. Met uitgebreide wasprogramma's, Titan wax voor het onderhoud van de lak en haar service met gratis stofzuigers voor het schoonmaken van de binnenzijde. De wasstraat is volautomatisch. Na het eerst grondig afspuiten van loszittend vuil begint een grondig wasproces door verschillende borstels van textiel en foam. Carwash & Co weet hiermee van de bodemreiniging tot de velgen de auto weer mooi schoon te krijgen.

Service begint bij Carwash & Co met de ontvangst van de klanten. ,,We hebben personeel met jarenlange ervaring, we vierden al verschillende 10 tot 12,5 jarige jubilea. Onze mensen kennen de vaste klanten, weten te adviseren bij het juiste programma om de auto weer mooi te krijgen en hebben wat lekkers voor de kinderen. Want door de wasstraat gaan blijft een leuke beleving.'' Met de Waspas hebben vaste klanten altijd betaalgemak door dit tegoed te gebruiken en met korting de auto te laten wassen. Daarnaast kun je bij Carwash & Co voor maar € 2,- een handdoekje kopen om zelf even wat vuil van de auto te vegen. ,,En lever je deze in dan krijg je gratis een schone mee. Daarnaast bieden we tevens ruitensproeiervloeistof en binnenreinigingsartikelen, zodat je onderweg ook kunt genieten van een schone auto'', besluit Timo van Riet.

Om je caravan of camper te wassen kun je bij Carwash & Co een afspraak maken. ,,Deze wassen we schoon in onze hobby wasruimte. Voor € 7,50 per meter nemen we een caravan helemaal onder handen en kan deze achter de schone auto mee op de vakantierit'', besluit Timo van Riet. Carwash & Co is te vinden aan de Celsiusstraat 6, kijk voor meer informatie, de tarieven en openingstijden op de website: www.carwashco.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie